Nagy és gyors megtérülést várnak tőle és szerintem a Rheinmetallnak is nagyon fontos az űripar. Nemzetközi rendszerintregrátort is akarnak bevonni. Lehet Elon Muskkal azért tárgyalt Jászai?: "a HUGEO, ami állami szervezeteknek és piaci szereplőknek is szolgáltat
majd kommunikációs kapacitást, ezt viszont nem a 4iG űr- és védelmi
üzletága, hanem egy nemzetközi rendszerintegrátor készíti majd el. Természetesen nagyon fontos, hogy ha zajlik egy ilyen beszerzés, ne
csak egy eszközt kapjunk, hanem tudást is, tehát a technológiatranszfer
is a csomag része." Hogy mire lehet használni, ezt nyilatkozták: "A védelmi célokat nyilván nem kell nagyon magyarázni, civil tekintetben
pedig például az erdőtüzek és árvizek előrejelzésére, agráriumi,
építészeti, urbanisztikai felhasználásra is alkalmasak lesznek az
adatok. Mi elsősorban szolgáltatók leszünk. Azt is hozzátette, hogy
mindezt hosszú távú szolgáltatási szerződésekből és piaci
finanszírozásból akarják megoldani." Tehát az űripar nagyját nem hitelekből fogják finanszírozni. Ez nekünk jó! Egyébként az űripartól is milliárdos bevételt várnak, persze EURban :D 888ft és 46milla
Csak szóba került akkor az Elonnal valami céggel kapcsolatos téma is!Lehet akkor jobban sült el a tárgyalás,mintha én beszéltem volna velük?Az emelkedésbe az első megálló a 870-880 volt,az meg kell fogja az esést ami a második felkör után van!alá alá szúrhat mint most is picit,de a 870-880 meg kell tartsa!Ha lemegy a résig,akkor nem fog fölé jönni a 880nak egy darabig biztos!ez az én matekom,amit gondolok.
Ha megüti a 900at akkor tényleg tankönyvi papír eldobatás volt a napokban. Elbizonytalanítja a mozgás még azokat is akik bíznak a cégben. Többen dobják, vagy csökkentenek, majd kúszik felfelé és most szinte nincs eladó az 5ös könyvben. 870 felett tele vevővel, már 880on vevő, adhatja aki akarja. 875ft és 29milla
Hasonlóan gondolkodok, mert ebben látok nagyobb potenciált most, ( esetleg Opus , ha letisztulnak a dolgok, mert kb. fele befektetésem ott van, de kivárom a céláramat ! )
Jó kérdés! Egyben azonban biztos vagyok: Musktól függetlenül legkésőbb 2025 őszén nagyon szép árfolyamunk lesz! Addig nem tudom hogyan jutunk el, ez zavar egy kicsit. Ha befektetőként gondolkodok, akkor addig gyűjtés, csak a BÉTen befektetőnek lenni nem igazán szexi! De a bluekban se érzek már akkora lehetőséget, hogy ott parkoljon a pénzem, szóval van egy kis tanácstalanság. Otp, Mtel nekem már drága, MOL ugyan nagyon olcsó, de ez a vergődés már nagyon fárasztó(azért még kitartok), Richter színtelen, szagtalan. PMÁP se 1-2 nap alatt adott 19%-ot, szóval veszegetem a 4iget és figyelem a történéseket. Idén már nem várok semmi érdekeset.
Talán fordulhatna is. Orbán eddig amikor a 4IG érdekében lobbizott, mindig sikerült neki. Invitechet állítólag 1 londoni tárgyalásakor zsírozta le, Vodafont és a Digit pedig szabályozásokkal kényszerítette az eladásra. Albánia-Montenegró jó kapcsolatok és a 4IG megjelenik és nagybefektető lesz. Most pedig miután a Makedón elnök itt tárgyalt Budapesten Orbánnal, Jászai is szerződést ír alá és megjelenik a cég Makedóniában is. Most Trumppal és Elon Muskkal tárgyalt Orbán és Jászai, szinte tuti, hogy lesz valamilyen megállapodás tavaszig. Orbán is bízik az együttműködésben. Ha lesz szerződés, sok hazai és külföldi speki jöhet majd a papírba és persze 1-2 méretes alap is. Frankfurti tőzsdére is könnyebb lesz a bevezetés, mert jobban kapkodnak majd 1 olyan cég új részvényei után, aki a Rheinmetallal és Elon Muskkal van kapcsolatba. Ez lehet majd a bevezetési mesterterv??? A lényeg, hogy nagyon is érdekelt a vezérkar, hogy magasabb árfolyamon legyen a bevezetés. Szinte nincs forgalom. Mire ez a nagy kivárás? 866ft
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.