Neki is álltak a 900nak. Minden szintet meg kell erősíteni. Akik könnyen dobják, azokkal el kell dobatni, hogy jövőre majd ne 1500ft-ért adják el. Akkor sokkal többe kerül majd a nagynak gyűjteni mint most. és tessék 903ft és 54milla
Úgy legyen!Sokan eladták,az elmúlt 2 évben,nem is csoda,lehetett máshol szépen keresni!Én csak csökkentettem 20-25K-t mindig megtartottam,most meg bővitettem szépen,meg fogom is szerintem!
Én bővítettem még, mindenkinek ezt javasoltam, ha megindul nagy forgalommal, akkor bele kell tolni mindent. A részemről ez igaz, és meglehetősen nagy összeg van benne egy átlag fizetéshez képest. Speka vételek, vagy komoly befektető, esetleg Musk érdekeltsége, nekem mindegy, de jövőre házat akarok venni belőle. Remélem, hogy lesz rá lehetőségem, régóta várok rá.
Nagy csorgás nem lesz,ha lesz is vissza,vissza fogják folyamatos vételekkel húzni!Musk is figyeli már a pappert,most már nem lehet beégni!A fals kitörésekböl elég volt,indulni kell északnak!930 körül is erős vételek voltak,meg előtte 870-880 körül is!Érdekes lesz a kövi hét,benne lehet a pakliban sokminden,amit majd valamikor meg fogunk tudni mi is!Lehet már hétfőn,vagy csak 2025be,de a kanóc meg van gyújtva a puskaporos hordón!Kérdés milyen hosszú!Én speciel a milliárdos forgalmú napokra várok,jönni fognak azok is! Szerintem!
Az irány adott. A hosszabb távú TA alapján még a szűkülő háromszögben van, de ha onnan valojában kitör, akkor onnantól már csak 1000 feletti árfolyamokrol beszélhetünk.
Azért ezen a héten ment 100 forintot.. Az természetes, hogy egy hirtelen emelkedés után visszakorrigál. Meglátjuk majd mit hoz a jövő hét. Kellemes hétévégét mindenkinek!
Tegnap is volt 900 alatt és 950 is volt. Egyébként mi a célod, miért hergeled a többieket,ezzel ijesztgetsz,hátha eladják itt a gyengébb idegzetűek?Mindenki 1000 fölé várja itt, kivéve te meg realmadrid.
Remélem még több mint 500edb-ot megvesznek és utána majd 3-4 nagyobb pakkot egyben, hogy 1 kicsit pezsegjen majd az árfolyam. Érdekes, hogy eddig nem volt nagyobb hintáztatás. Csorog vissza az árfolyam a 155-os emelkedés után. Kíváncsi vagyok meddig. 914ft és 146milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.