Úgy néz ki a cég is emeli a tétet. Minden nap maxot vették, 52750db-ot. Tegnap 930ft-os átlaggal!!! Tehát mindenképpen jóval többre tartják és valószínű, hogy 1000 felett is vennék. Kicsiktől begyűjtik amit lehet Hajrá! https://bet.hu/newkibdata/129169712/20241213_RT_sajat_reszveny_HUN.pdf 921ft és 32milla
Sok kicsi várja az esést, mert venni szeretne. 830 és 850 közt sokan eladták és sokan tömést láttak a kereskedésben. Mivel nem nagyon jöttek új kicsik a papírba, valószínű komoly gyűjtés volt 900ig. Én pár napig liftezésre számítok az árfolyamban, mert 3 nap alatt emelkedett +15%ot. Remélem a 900as szint megerősödik. A lényeg, ha sokan rájönnek, hogy még mindig nagyon alulértékelt a papír és 900 alatt elfogytak az eladók, jöhet majd az 1000es szint. Gondolom ott előtte 1 ideig majd elidőzik az árfolyam megint. Én 2025ben több 15%-os ugrást el tudok képzelni, sőt nagyobbakat is, hírekkel, eredménnyel megtámogatva. Ny: 921ft 929ft és 14milla Érdekes, hogy az eladói oldal mennyire üres. orbitális Én szeretném, hogy tavasszal már stabilan 1000 felett lenne és úgy gondolom, hogy könnyen 1200as szintet is elérheti a papír. Az ONEra készülnek már 1 éve és januárban elindul itthon is. Ha most 1200on lenne az árfolyam, akkor is sokan azt mondánák, hogy olcsó és alulértékelt, mert a kapitalizáció még mindig csak 360milliárd ft alatt lenne, 1 olyan cégnek amiben ha mindent nézünk van min. 1600milliárdos érték. Ez azért van mert van 800milliárdos hitele, de szabad pénze is van 100milliárd!!! Ha így nézem a Jászai féle 2400ft amit több mint 1 éve mondott, nem is magas. Úgy gondolom, hogy az értékteremtés amit ígértek, hogy 400milliárf feletti lesz, ennek a beárazódására gondoltak. 1 v múlva kiderül!
Jó lenne, ha most itt 900 felett épülne egy kis támasz. Kereskedjék le a népek, aztán januárban lépjünk egy újabb szintet 960-980 közé. Tavasszal már akkor 1000 feletti árfolyamról csacsoghatnánk és 2025 év végére lehet egy szép számunk.
Reál 925, eladó csak 928-on volt, de ő beáll 920-ra eladni, ha ez nem szándékos lenyomás....nagyon bánni fogja, ha megindulunk és nem a napizó, 1-2%-ra hajtók mozgatják majd az árfolyamot.
Igen. Én is így gondolom. Amikor több céget összevonnak és kiaknázzák a szinergiákat, akkor sokkal többet ér. 4IG még Vodafont, Digit veszteségesen és adókkal vette meg. Már nyereségesek és jövőre kivezetik az adót is. Ezért írtam, hogy akár jóval magasabb áron tudnák eladni, persze nem akarják és nem is fogják.
Még a telekommunikációs szektorhoz leírom a véleményem, hogy mit várok. Bejelentették, hogy Montenegróban is megjelennek és próbálnak felépíteni 1 céget. Mondjuk a véleményem az, hogy túl kicsi az ország, de valamiért a cégnek fontos. Ők jobban tudják. Szerintem akvin keresztül jövőre még 1 komoly céget megvesznek és újabb országban jelennek meg. Jövőre eladhatják az AH egyik kiszervezett cégének a kisebbségi részét, stratégiai befektetőknek. Én 200milliárdos összegre tippelek. Úgy gondolom, hogy az államot kivásárolják a Vodafonból és csak az AHban marad tulajdonos. Utána amikor a telekommunikáció minden cége nyereséges és már az összevonások miatt a költségek is csökkentek befektetőket keresnek. Az is lehet, hogy az AHát külön tőzsdére viszik és a 4IGnek lesz 1 tőzsdei cége külön. Erre már Jászai több mint 1 éve is célzott. Ez körülbelül 2026ban valósulhatna meg szerintem, mert a cég magas áron akarna befektetőket behozni és ez akkor lehetséges, ha komoly nyereséget termel a szektor. Többségi tulajdont megtartja a 4IG. Na utána mindenre lenna pénz, fejlesztésekre, hitelekre, osztalékra, stb. Úgy gondolom, hogy a telekommunikációs szektor már most is jóval 1000milliárd feletti értéket ér! Csak megjegyzem, hogy a Telekom kapitalizációja most 1212milliárd és még további emelkedés várható, mert a kamatok csökkennek és valamikor a háborúnak is vége lesz. Persze az anyacég ennyiért sem adná el! A lényeg, hogy szerintem most a piac csak a hiteleket látja, pedig a telekommunikációs szektor is sokkal többet ér mint a hitelek és még ott van +ban az informatika, drónipar, leendő űripar és a hadiipar is. Na léptem,mert ma 1 kicsit túltoltam. Bocs. 936ft és 301milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.