Teljesen normális, okos kereskedés megy, 700-720 között kicsit feltorlódtak az eladó tételek, most okosan lejjebb lehetett csalogatni őket és 690-nél kicsit olcsóbban vásárolni. Mindenki jól jár. Szépen fogynak a pakkok és ha megindul sokkal könnyebben siklik majd át a 720-as szinteken.
Én is csak tippelni tudok. Lehet hétfőn, kedden lecsorgás de a héten már a 15-ei jelentés miatt szerintem nagyon ráugranak, így a héten meglehet az a 750! Én is kíváncsian várom, a jelentés tuti jó lesz!
Szerintem van jelentősége(rövid távon),de mindegy csak egy apró észrevétel volt,na végre egy konkrétum és nem a távoli jövőbe való tippelgetés mint az sokszor megy a sok kis részvénynél,a "pár nap"nálad mit jelent melyik napra várod 750 re?Nekem most még fogalmam sincs hová várom,még az se hogy fel vagy le,csak azt látom,hogy holnap jó eséllyel elkezdi lekorrigálni az újabb 700 fölé való jutást,hogy ez a 694 től mennyivel jelent mélyebb aljat nem tudom,ha bika nem kéne nagyon lejjebb jönni és főleg nem 68x-67x zárni.A 691 es átlagáram lelki stopját még nem húztam nullába,sőt 694 alatt még veszek is,de ha nem tetszik amit látni fogok ebben a lefelé korrekcióban,kivágom mindet bukóval(is).Üdv.
Semmi extra. Van pár Fityisz vezetés közeli ismerős, no meg a bizonyos távhő cégnél is. Sajnos Lölöhöz nincs bejárásom, csak figyelek, olvasok, gondolkodom.
@Tiborc: "A bivaly erős, dübörgő gazdaságunk szereplőinek olyan szintű béremeléseket sikerült elérnie a kormány varázslatos erőfeszítéseinek köszönhetően, hogy a rezsicsökkentést tovább folytatjuk."
PANNERGY