Amúgy érdekes, hogy átellenesen mozog a többi blue-val... és ez az elmúlt időszakban többször is igaz volt. Ugye más a forgalma mint a többi nagynak, így nem a tőke pumpálódik át ide, és innen... de attól még említésre méltó.
Nem kell ítélkezni... ők máshogyan gondolkodnak, de lehet sikeres egy shortra épülő stratégia is. Nagy csodálója vagyok, hogy mennyi különböző sikeres stratégia van. Tisztelem a TA-sokat is, meg a napizókat is. Mint a természetben, ahogy a sok élőlény egymással és egymásból él és táplálkozik.
Ha a robot vételre áll, akkor az menni szokott egy jó ideig, bár lehetnek benne hullámok, de a végén az ATH lehet. Jelenleg semmi nem szól a short mellett.
Azért még odébb van a TS33 de idén ki fog menni . Shortolonk simán feljebb tud állni nagyobb pozícióval de kérdés inkább az ha eléri a 2800 át fog e egyhamar visszatérni erre a szintekre .. jó eséllyel beragadhat minimum fél évre . De Ő dolga ..
Ha shortban vagy érdekelt, az ugye csak certi lehet a BÉT-en, mert egyébként a részvénnyel csak napon belül lehet. A TS33 már nagyon kockázatos, mégha most kicsit távolinak tűnik is. Én sajnos nagyon rossz shortoló vagyok és 2x jól megszívtam, mikor azt hittem, hogy vége az emelkedésnek és mehet a TS. Azóta csak TL és azt nagyon átgondolta. Nem rég tértem át Commerzbankból ide (az nagyon szuper jól sikerült) és bízom az itteni emelkedésben is.
Mtelekom