itt a pf-n 16.55 van egy podcastja (már a cim is csökkent a teló bevétele) a 7 perces beszéd fele arról szól legelőször is, hogy húha esett a bevétel 1.3 %-ot. Aztán a végén futólag megemlitik 18 %-kal nőtt az ebitda, 20 %-kal a profit, 200 mrd felett lesz a cf, eredmény, de azért az a 1.3 % bevétel csökkenés:):) (persze azért egész évben nőni fog a bevétel 24-hez képest)
nem ezt vártam, nem véletlenül a régi szép időket emlegettem, viszont az sem, mondhatom, hogy nov 13-mal vége van a telekomnak, és tévedtünk ez most már nem is megy up irányba. Az hogy 2 és fél hónapja nem emelkedett, ha nem lecsorgott, ez nekem túl rövid táv, hogy valami negativ trendet lássak bele, főleg hogy fundamentálisan meg aztán nem is lehet.
Most tudtam benézni, hogy alakult a nap vége, hát nem erre számítottam :( Ezek szerint sokan úgy vélték, hogy nem is olyan jó ez a jelentés és ahhoz képest túl drága az ár. vagy ez csak egy be, akarom mondani kiugratás volt ? Nem vagy telekomban nagyon otthon, de most nyakig benne vagyok és nem tudom mi tévő legyek, kb 2 hónapja léptem be. Nem vagyok türelmetlen, de ami most folyik az nem túl biztató számomra. Mi lett volna ha rossz a jelentés ? Vagy az a forgalom visszaesés ekkora gáz lenne , miözben a többi adat ekég jónak tűnik ?
azért ez mindenképp csúnya apocca lásd be, te is végig azt mondtad h az októbert kell kibírni, és utána fordul, legkésőbb gyorsig, te is ezt mondtad, meg többen itt, egyértelműen nem így lett lássuk be, ha tévedtünk, így korrekt, főleg úgy h Bobbal együtt egyébként amúgy alapból ilyenek is vagytok. Egyszerűen nem jött be, van ez így a tőzsdén, meg még lesz is, én is beláttam h benéztem, ennyi. Nyilván sokan nem ezt vártuk augusztus óta...
értem én, hogy olcsón akarnak bevásárolni, de ehhez az erste-pf szolgáltatja a muníciót a qrva jó eredmények negatív tálalásával... Persze a DT-nek sem feltétlen érdeke, hogy hamar 2000 fölé szaladjon, mindenesetre és Korányival értek egyet, ez a q3 gyj nagyon komoly év végi számokat vetít előre
forgalom 1 milliárd 220 millió (psze még veszik 62-n) ez valóban a "régi szép időkre" emlékeztet, jó gyors jelentés után esés (legfeljebb akkor egy oszti mértéket esett)
Az a baj az elemzőkkel, hogy mindegyik a standard elemzési módszereket használja, ami azért eléggé csalóka a T-nél... pl a csökkenő közkézhányad plusz nagy volumenű srv akciók eredőjével kapcsolatban mindeddig csak egyetlen elemzést láttam korábban. Az is csak rébuszokban beszélt, hogy más játékelmélet vonatkozik az ilyen helyzetekre.
persze, csak rá kell nézni az itt betett 10-s könyvre is. Egy játékos adja-veszi, alacsonyra betesz pár ezret aztán 2 forinttal olcsóbban megveszi, közben hátha csatlakozik néha valaki az eladásnál. Milliárdos forgalom miközben a könyvben egész nap pár ezres tételek az aktuális eladásnál és vételnél, ez önmagért beszél és mindent elmond.
Remélem nem Richter 2.0! Ott is több mint egy éve nyomják a felbeszélő szöveget, sokakat kitömve. Itt legalább több az osztalék, ha igaz. Az Mtelekom nagy részét hosszútávra vettem, de úgy látszik az egész marad osztira. Az elemzők elemzésére lennék egyszer kíváncsi, valaki egyszer összegyűjthetné és lepontozhatná őket. Mennyit hazudtak már eddig? Esetleg M.I.?
Mtelekom