15.5 millából 1.5 év alatt 34 milla (18 milla tiszta nyereség ha mindent levonok) nem rossz papír ez na. De persze nem adom el mert megy feljebb... :) A lényeg bőven túl a duplázos 1700-on
Ha kicsit türelmesek vagytok, akkor srv után a nyári uborkaszezonban lehet kis diszkonttal is majd venni... Nézzétek meg a tavalyi árfolyam karakterisztikát! Hasonlót várok idénre is.
Ez igaz, hogy egy referencia érték az 1786, de ezeket általában átugorja, és bizony itt sokan realizálhatnak is, és inkább 1800-on, de ez az én véleményem csak. Majd meglátjuk.
-Jó napot!-VG-Technikai:-A kedvező negyedéves eredményekre jelentős emelkedés indult a Magyar Telekom árfolyamában. 1735 forintnál húzódik a következő fontos ellenállás, amennyiben sikerülne szignifikánsan áttörni, a következő Fibo-szint 1763 forintnál látható. Az MACD indikátor ismét vételi jelzést adott, a technikai kép összességében felfelé mutat. Folyamatosan csúcsot dönt a BUX index - Világgazdaság
Néztem, hogy az algoritmus változott-e ilyen gyorsan, de szerintem a nagyobb bizalom az intézményi bef. érdeklődés emelkedése, a stabil cashflow-t termelő cégek iránt. Figyelni kell az 1750 szintre és ha sokáig ott oldalaz vagy erősen áttöri nagy forgalommal, akkor 1.800 a következő reális cél, magasabb forgalom felerősíti az emelkedést, és több algoritmust vonzhat be.Nálam, hangsúlyozom, hogy csak is nálam, az ellenállási szintek most 1763 Ft Fibonacci-szint, amely áttörése esetén az árfolyam tovább emelkedhet, 1800 pszichológiai ellenállás.Támasz 1575 osztalékszelvény levágása után kialakult technikai támaszszint.
Mtelekom