Lehet, hogy igazad van, de akkor meg a jövőben a "rossz hír hozója" szerepében nem akarok lenni, mert ismerjük, hogy azokkal mi szokott történni. Egyezzünk ki. Csak akkor írok, ha az mindenkinek jó hír. Rendben? :)
Mivel látom, hogy nem arattam osztatlan sikert a nyitóár beírásával, ezért ígérem, hogy nem teszem többé. Nem lesz tőle sem sósabb, sem sótlanabb az én levesem. :)
"egyébként ez a kérdés olyan trivialitás, hogy fárasztó róla beszélni is." --- Minden emelkedik a TELEKOM meg még mindig a szerdai záróára alatt van: ez felháborító! :)
egyébként ez a kérdés olyan trivialitás, hogy fárasztó róla beszélni is. Amit én nem tudok -hiszen a technikai elemzési ismereteim a nullához közelítenek- , hogy a szelvényvágás utáni esés a technikai elemzésben hogyan jelenik meg, hogy ne okozzon fals jelzést?
Tény, hogy a befektetési számlám egyenlege tegnap kisebb volt, mint az azt megelőző napon. Így, ha szorosan nézzük igazad van. Viszont, ha nem csak 1 nappal előre tudunk, vagy akarunk számolni, akkor az is kijelenthető, hogy ha a tegnapi záróárhoz hozzászámolom azt az összeget, ami két héten belül hozzájön a számlához , akkor viszont pillanatnyilag nagy az öröm. De fordítsuk meg. Ha tegnapelőtt technikai papírt -ami számol az osztalékkal - (akár a max.-os záróban) eladtál, amit tegnap (akár a napi minimum áron) visszavettél, akkor nyertél, vagy veszítettél? (a jutalékkal, mint költséggel se számolj) Ez a válasz az adott kérdésre.
Apoccanak van igaza igy osztalek kornyeken borzaszto sok tudatlansag kerul ki ide a forumra, engem ilyenkor csak az gondolkodtat el hogy ha mar minden fogalmatlan haziasszony tozsdezik nincs e itt az ideje kiszallni
Mtelekom