Bevallom, hogy én hosszútávon gondolkodom. Nem annyira izgat, hogy rövidtávon merre megy az árfolyam, nem is ugrándozok (ritkán adok el, és soha nem ijedtségből, de nagy hisztiben mindig bővítek). Az a befektető vagyok, akiről a cikkben is írták, hogy a kitartóan tartja a papírt, és csak jó pénzért válik meg tőle.
Osztalékig már sehova sem várom, és szerintem kb itt valahol fog leesni az oszti... viszont azt várom, h napok/hetek alatt visszatölti az osztirést, és szerintem nyáron sem fog leereszteni... sőt még lehet, emelkedni is tud majd (persze, ha semmi világpolitikai extra issue nem jön keresztbe...)
Szangvinikusak a törzsdék, ez van. Itt lehetne szorulása sok embernek, de nem lesz. Sok a benfentes info, talán ennyi. És még ezzel valakit vádolni is na, az már baj. Aki mindent lát az vak.
Nem kell betojni srácok, megy a ravaszkodás... Valaki ráborított 100e db-ot a kínálati oldalon, de csak a remegőkezű nyuszkók eresztik el ilyenkor a pozit. Ha innen még leesik az osztalék, akkor a jövö évi osztalékkal (~120Ft) számolva már bőven magyar állampapír hozamok felett hoz a papír.
Szuper ölet volt tegnap 1718-on még rávenni a meglévő pakkra, remekül megéreztem, hogy további emelkedés várható... basszus. Nem hittem a szememnek, mikor ma megláttam az 1668 Ft-os árfolyamot.
Mtelekom