Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én úgy gondolom, hogy megvárom az osztit, aztán majd meglátom, hogy hogyan tovább. Lehet, hogy a felétől megszabadulok, csak az a kérdést, hogy akkor mibe fektessek be.
Szerintem sima korrekció, realizálás. Szerintem még hasznos is, a héten, vagy akár a hónapban elszüttyöghetne itt, hogy aztán újult erővel tudja támadni a 14-et
A részvény nem egy egyedi művészeti alkotás aminek az értéke az idő előrehaladtával csak növekszik. Az 5 ezer Ft-ért vett részvényből, ha adja- veszi, azóta már sokkal több pénze lehetett volna annál, minthogy most eladja 13 ezer körüli áron.
De azt nem gondolod ugye, hogy Te vagy az okos ember, mert eddig nem adtad el az 5 ezer Ft-on vett Richter részvényedet? Ha igaz amit írsz, az inkább azt tudatosítja bennünk, hogy fogalmad sincsen a tőzsdézéshez!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.