Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
egyrészt, én megértem, hogy teli vagy longgal és neked a fel kell, de ettől még másikba ne köss bele... Egyrészt, hülyeségeket beszélsz, hiszen a legközelebbi MOL TL certi 2685 korlát áras, azaz amit beszélsz egy marhaság....(real MOL 2914), ... A sikerélményekkel nem fárasztalak, de nem sokan shortolták rajtam kívül a richtert 10500 felett többször is, miközben egy csökkenő csatorna csak annak nem üti ki a szemét, aki nem tudja mi az a csökkenés....Ergó minden van a Richterben egy jó ideje csak long nem.... Én azt is mondtam, hogy ki fogják ütni a 9500as TL-t...és nem csak akkor mondtam, mikor 100 Ft-on belül voltunk, hanem sokkal előbb, hogy adják el a longokat, mert sokkal jobb 500-700 Fton eladni, mint maradványon 200 alatt....nem hallgatott szinte senki.... Azt is tartom, hogy az Erstének nem kell zárni azonnal, a hozzád hasonló hiszékenyeket húzzák be a tegnapi fel-el....Az, hogy fordult volna ettől? Ugyan.... Szóval nyugodtan szurkolj a pozidnak, csak ha lehet ne kekeckedj.... real: 9685/9695 476 milla
A ma reggeli visszafogott érdeklődést mutató jeleket, szaknyelven "semmilófaxt" kilencnyolcra inkább vártam volna. Lehet, hogy emiatt lejjebb jönnek kicsit visszavenni a rövidgatyát, de ha attól most lefordul úgy lehet csúnya lesz az év végi záró. Kérdés az kit érdekelne illetve, hogy mennyire érdekli? Kevés az idő. A legsimább az lenne, ha indítanának egy TL certit és annak a fedezete, mint vételi erő meg mellé esetleg pici srv adna egy picike kis forgalmat, feljebb csorgó oldalazást és egy magasabb év végi zárót. Persze a TL certi is kockázatos, mert ha elhúrják a korlátárat és kiütik pláne lecsüccsen az év végére. Innen hír nélkül végig oldalazni... az lehet nem lesz olcsó. Én most blöffölnék valamit.
Nem, csak a Mol-nál lehetne egy kis sikerélményed. Ha ott riogatnál lehet, hogy órákon belül kiütnék a certit. Itt hetekig vártad, hogy kiüssék a certit, közben riogattál, hogy több napig önti majd az Erste a részvényeket amivel kiütnék a másik certit is, de nem jött be.
Hát mehetne-ma biztonsági okból lecseréltem a TL-38-ast TL22-re.23-ból nem volt ma eladó délben. A 38-as a nyár óta a bázisár módosításokkal a kiütése 8350- ft ról-8600 ft felé emelkedett-belegondolva tegnap volt 9380 ft is-hát ez már közel volt távolságban a kiütési szinttől-780 ft Nyugodt nap volt ma-árjegyző is volt-tegnap délután lelépett már nap végéig! Így most 23-és 22 van. Remélem erre elindul felfelé-
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.