Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Miért kellene vizsgálódni? 1%-al lejjebb ment, még nem is napi minimum alatt zárt. Meg kell venni ilyenkor és kész. Én is beálltam venni, csak nem kaptam.
Rólad vagyis az irasaidrol Pompej jut eszembe. Ő volt az aki 8000 körüli OTP árfolyamnál 4-6k-t vizionalt és megmagyarázta ta alapján. Mindenki tudta hogy jó a cég de ő csak mondta mondta és mindenkit hülyének nézett. Ő is ugyanígy masolgatta a korábbi hozzászólásait. Mára persze eltűnt.... valamit biztosan elszámolt mert bizony arról a hajóról lemaradt ami jelenleg 3,5x-nel jár...hmmmm...sok a hasonlóság!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.