Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A szabadalom még circa 5 év , és van stratégia 2035-ig. Ha majd 2030 esik a felére, mert nincs semmi új termék, az jogos lesz. De hol van az még könyörgöm?
Ez az ótvar ha megy kéccázat a topicot ellepik a Vincentek, hiába 20 pofára esés, 21.-re is szükségük van. "itt mindenféle gyertya, gyertyakombináció, alakzat jóslás kamú, meg ezentúl is az lesz" újra itt a kalapácsos kamú is. http://keptarhely.eu/images/2025/06/04/v01/20250604v01zjzigz.png
Féltem a Ricsi től mert sokszor buktam rajta amikor sokszor leszúrta hogy szerintemkiüsse a kozelicertiket.. Féltem a Moltol is mert régi MOL Rts vagyok sokat dolgoztam orszàgos Molos körzeten és sokat kerestem a Moltol kapott dolgozói részvényeket de amikor bevettem a tavaj nyàri Molos certiböl Full akkor az ukràn hazug olajszàllitàsi leàllàs híresztelés lenullàzott sok egyebek között.. Most màr tegnap inkàbb a MOL osztalékért bevasaroltam és kevés nyerövel is megelégszik inkàbb..
Hülyén néz ki ez a leszúrás, de óráson ez hammer alakzat, ami fordítós lehet. Naposon is látni hogy támasznál vagyunk. Azt mondom nem olyan vészes ez mint aminek kinéz.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.