aki követi pár éve, annak nem annyira újdonság ez, de szerintem is most az eltelt hónapokban sokkal nagyobb mennyiséget öntöttek ki, mint mondjuk egy éve...de csak érzésre mondom persze...
Aki itt van 2-3 éve az már végigélte ezt, sőt elég csak tavalyra visszamenni áprilisig mennyi hajszálunk hullott ki miatta...1 hét alatt 2 certi KO-t csinált, sose felejtem el. Állandóan költöztettem a pakkot a lejjebbi ceertibe. Aztán mindig az van, hogy hirtelen eltűnik a nagy eladó(k), mintha elvágták volna. Egész nyáron csak emelkedett, voltak olyan hangok, hogy nyár az uborkaszezon stb., de ez meg csak ment felfele. Tegnap harmadjára is visszajött a 200 napos alól, én egy amolyan tripla aljban bízom, és nagy lemaradásban van a tervhez képest a ricsi, osztira fel kell menjen 12500-ig a tervek szerint :D
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.