Miért kell elhomályosítani a hátteret? Miért nem lehet a könyvet és az aktuális fenti információkat EGYSZERRE ÉLESEN látni és láttatni, úgy, mint a régi appban? Miért nem???
Engem csak az zavar, hogy ezek és egyéb más hibák már nagyon régóta fennállnak. Hihetetlen, hogy több mint egy éve nem tudnak alapvető hibákat orvosolni.
Ma eddig a figyelőlistán az OTP napi árváltozását úgy mutatta, mintha 46050 lett volna a tegnapi záró. Most korrigált már. Ez az egész teljesen zagyva, nem megbízható. De ugye forduljunk a békéltető testülethez, ez jön vissza a reklamációra.
Nem szeretem, körülményes, hiányoznak alap feature-ök. Nem jól működik, de működik. A legutolsó globális lerohadás óta nekem nincs gondom se a belépéssel, se a frissítéssel. Nem dobál ki egyáltalán. Android telefon, linuxos gép, win laptop, mindig megy rendesen, egész napot kihúzza kilépés nélkül.
Real előfizetés sem éri meg erre a felületre. Képtelenség normálisan átlátni, kereskedni. Az 1 ársáv 900ért bőven elég. Daytrade jövő hónaptól felejtős. Beállítottam az eladási szinteket, aztán ha azok teljesülnek és nem lesz változás, akkor én ezt befejeztem. Ennek így semmi értelme
A régi Netbroker Go app már lelőve, nem működik, az új “csodafejlesztésű” Erste market go app pedig ismét el sem indul! Szokásos erste minőség, túlfizetett “fejlesztőkkel”! Szép kilátások reggelre…
A könyvek megjelenítése is egy hulladék a régi apphoz képest: vagy a könyvet látod lassú betöltődés után, vagy az aktuális árfolyamot és adatokat, de a kettőt egyszerre nem, míg ez a régi appban evidens volt!!! Valamelyik nagyokos b@rom kitalálta ezt - fix, hogy életében nem kereskedett még -, feláldozva a funkcionalitást a menőnek gondolt dizájn oltárán!
Az Erste Market GO applikáció frissült! Bevezettük az ErsteMarket.hu integrációt. Piaci hírek, Elemzések és Média tartalak váltak elérhetővé az alkalmazásban. Keresd a Dashboardon. Kisebb, a felhasználói élményt és performanciát javító fejlesztéseket és hibajavításokat végeztünk.
Mert az Erste is úgy fejleszt, mint a szemellenzős ló. Nem nagyon kérdezik meg az ügyfeleket arról, hogy mi jó, és mi kényelmetlen, esetleg mi hiányzik egy mobiltelefenos csodaappból... Amig nem kérdeznek meg pár heavy usert, addig ez nem lesz jelentősen jobb... ja és persze simán lehet, hogy vannak backlogban jó ötletek, csak pénz nincs rá. Szerintem amúgy szgorúan monoton javul a dolog, de ugye a 21. század elején járunk még csak...
Kezdek megbarátkozni vele, de rohadtul nem felhasználóbarát, egy módosítást, vagy csak hogy egy könyvet lássak úgy kell kibogarászni hol a fenében van. Nekem az hiányzik leginkább, hogy nincs egy része ahová ki tudsz magadnak pakolni dolgokat, pl. ha van 3-4 részvényed, akkor azoknak az ötös könyveit egy felületre, hogy egyszerre lásd.
Hónapok óta szajkózzák, hogy új mobil trader platform van: Erste Market Go néven. Elég jó cucc amúgy... a régit meg leállítják. Erste George mobilbank app nem érintett.
Betettem egy megbízást és se az Erste market go-ban, se az Erste market pro-ban nem látszik. Csak a megszüntetendő Netbroker go-ban. Azt mondják rendben működik. Gyerekek, tényleg hihetetlen mennyire dilettánsok.
De legalább frissül:( a kh nál volt hogy valami tinglitangli etf 4 hónapig nem frisdült és akkor derült ki a turpisság amikor valamelyik portálon írtak róla hogy 4 hónap alatt 20% eset . Mondom.mi van ... Mondjuk a fillerrs reszvenyeknél ez az erték már számit
Valószínű 6,7 mert ez az utolsó kötés. Az Erste Market Pro-n is 6,5 a figyelőlistán. 🫤 Ez sajnos sokszor előfordul. Már jó párszor írtam nekik, de már meguntam. Hiába írogatok, semmi nem történik.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!