Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
hekki
hekki ma, 19:45
Az Erste Market GO applikáció frissült!
Bevezettük az ErsteMarket.hu integrációt. Piaci hírek, Elemzések és Média tartalak váltak elérhetővé az alkalmazásban. Keresd a Dashboardon.
Kisebb, a felhasználói élményt és performanciát javító fejlesztéseket és hibajavításokat végeztünk.
harding
harding ma, 15:48
Előzmény: #5270  totoro
Mert az Erste is úgy fejleszt, mint a szemellenzős ló. Nem nagyon kérdezik meg az ügyfeleket arról, hogy mi jó, és mi kényelmetlen, esetleg mi hiányzik egy mobiltelefenos csodaappból...
Amig nem kérdeznek meg pár heavy usert, addig ez nem lesz jelentősen jobb... ja és persze simán lehet, hogy vannak backlogban jó ötletek, csak pénz nincs rá.
Szerintem amúgy szgorúan monoton javul a dolog, de ugye a 21. század elején járunk még csak...
totoro
totoro ma, 13:06
Kezdek megbarátkozni vele, de rohadtul nem felhasználóbarát, egy módosítást, vagy csak hogy egy könyvet lássak úgy kell kibogarászni hol a fenében van. Nekem az hiányzik leginkább, hogy nincs egy része ahová ki tudsz magadnak pakolni dolgokat, pl. ha van 3-4 részvényed, akkor azoknak az ötös könyveit egy felületre, hogy egyszerre lásd.
Lou70
Lou70 péntek, 20:07
Előzmény: #5266  gyula1971
Igen, a régi, egyszerűbb mobil appot lövik le megint :S
harding
harding péntek, 18:59
Előzmény: #5266  gyula1971
Hónapok óta szajkózzák, hogy új mobil trader platform van: Erste Market Go néven. Elég jó cucc amúgy... a régit meg leállítják. Erste George mobilbank app nem érintett. 
hekki
hekki péntek, 18:53
Előzmény: #5265  tibcsi5
Sebaj, július elsején úgyis összeomlik megint a rendszer, aztán majd pár nap múlva újra visszakapcsolják, miután nagy lesz a felháborodás 
gyula1971
gyula1971 péntek, 17:16
Előzmény: #5261  xy2003
-ez mobil alkalmazást érint ?
A NetBroker GO alkalmazást 2026. június 30-án végleg lekapcsoljuk
tibcsi5
tibcsi5 péntek, 14:14
Betettem egy megbízást és se az Erste market go-ban, se az Erste market pro-ban nem látszik. Csak a megszüntetendő Netbroker go-ban. Azt mondják rendben működik. Gyerekek, tényleg hihetetlen mennyire dilettánsok. 
Uhura péntek, 13:27
Előzmény: #5262  tibcsi5
De legalább frissül:(  a kh nál volt hogy valami tinglitangli etf 4 hónapig nem frisdült és akkor derült ki a turpisság amikor valamelyik portálon írtak róla hogy 4 hónap alatt 20% eset . Mondom.mi van ... 
Mondjuk a fillerrs reszvenyeknél ez az erték már számit
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 13:10
Előzmény: #5258  Viktor
Miért nem maradhat mind a kettő? Nem értem... 
tibcsi5
tibcsi5 péntek, 12:22
Előzmény: #5260  hekki
Valószínű 6,7 mert ez az utolsó kötés. Az Erste Market Pro-n is 6,5 a figyelőlistán. 🫤 Ez sajnos sokszor előfordul. Már jó párszor írtam nekik, de már meguntam. Hiába írogatok, semmi nem történik. 
xy2003 péntek, 12:21
Előzmény: #5257  Beze
a lényeget meg lehagytad.
Fontos!
A NetBroker GO alkalmazást 2026. június 30-án végleg lekapcsoljuk, így azt követően már nem lesz elérhető.
hekki
hekki péntek, 11:16
Előzmény: #5259  Blew
Szar még most is.
A régi verzióban az épduffer 6.7 ft, az újban 6.5 ft.
Melyik a valós?
Blew péntek, 10:18
Újra vissza kapjuk a szart .Hurrá erste.
Viktor péntek, 10:17
Előzmény: #5257  Beze
"Az új Erste Market GO alkalmazás más stabilan és még gyorsabban működik, mint korábban."
Én hiszek nekik, nincs itt semmi baj, bár néha meghallgathatnák néha a felhasználók visszajelzéseit is, mert vagyunk páran, akik nem így gondolják.
Beze
Beze péntek, 10:14
https://ibb.co/pVcrtnM
Apátok faszát
Uhura szerda, 15:31
Előzmény: #5254  randomly
A probléma szvsz náluk van , túl sok szart akar átküldeni a szerverről a kliensre ezt nem jó. Talán a biztonsági rendszer túk rubusztus. Pl az erstes napi kötés pdf jelszavazását se értem, a kh siman nature kiküldi emailben. 
Uhura szerda, 15:25
Előzmény: #5250  Boborjan51
Akkor az 51 nem a kor hanem az évszám a nevedben. 
randomly szerda, 12:45
AMit jó ha tud az ember ... vagyis az Én tapasztalatom. Az Erste összes alkalmazásához hibátlan internet kell! Himi-humi wifis BlueTooth-os és egyebekre egyszerűen nincs felkészítve. Egyetemi hálózaton hibátlan napokig. Egy telekom mobil interneten meghaldoklik ... egyszerűen ezeket üvegszállón fejlesztik szerintem ... Kikellene egy kicsit menni az elefántcsont toronyból és kipróbálni hogy Alsózsolcán működik-e nem csak az Árpád híd lábánál a 40.-ik emeleten. 
Uhura szerda, 12:35
Előzmény: #5251  Lou70
Jó ez nem csak a bank, de kb 5%-a olyan kéretlen hívás amik pénzügyi szolgáltatóktól van. Mivel üzleti telefon is ezert nem tehetem meg, hogy nem veszem fel. Megoldás ha kinyomom és viszahívom mert így 27 ft ert hivok percenként. A megoldás megvan de mivel a mobil szám nem abban a számmezőben van amit a mtel voiposítani lehet ezért otthon kellet volna hagynom átirányitani a voipra de a banki sms-ek miatt ez sem jó megoldás. Tehát most át kell szoktani 20 év után mindenkit és utána már voipon mehet a kommunikáció. Akkor az éves számlám lesz 280 ezer. 
xy2003 szerda, 09:12
Előzmény: #5251  Lou70
van és nagyon egyszerű,ismeretlen számot egyáltalán nem kell felvenni,ismerőst meg ki kell nyomni hamar ha csak bájcsevegni akar:)
Lou70
Lou70 szerda, 09:07
Előzmény: #5248  Uhura
Ez brutális. Kell legyen rá valami megoldás. Végülis megadhatsz helyi szolgáltatót a banknak, aztán fizessen ő, ha hív téged. Vagy az nem járható? :S
Boborjan51 szerda, 09:05
Előzmény: #5249  Uhura
Igen ,igy van ,én is  gondolkodtam ezen ,de én már elértem a "célt"  /nyugdíjas kort/
Uhura kedd, 23:19
Előzmény: #5245  Boborjan51
Mert a Nyesz-t csak így tudod veszteseg nélkül a nyugdij korhatár elerése elött "kivenni", "lezárni", "megszüntetni". 
A nyesz alapjaban nem eri meg egy idő után , a 100k-s hozzá kapott évvégi adóvisszatérítesi tetelek kvazi feloldódnak. A másik, hogy lassan kikerülök az adó rezidensi státuszból így lehetőségem se lesz használni, és ezért olcsóbb a tbsz feltörni mind a nyeszt ha a köv öt évben lépnék ki. 
Uhura kedd, 23:06
Előzmény: #5246  Jussi
Ja csak nem az Eu ban vagyok :) Az ilyen fogadott hívasokból jött össze az elöző hónapban 280k telószámla. :(
totoro
totoro kedd, 22:37
Előzmény: #5234  Lou70
A baj csak az, hogy az asztali appot is meg akarják szüntetni. Na akkor fogok én lelépni. Ezt az appot olyanok fejlesztették akiknek fingjuk nincs a kereskedésről. Vállalhatatlan fos.
Jussi
Jussi kedd, 22:31
Előzmény: #5244  Uhura
Nincs már  EU -ban roaming. Ez ugye meg van?
Boborjan51 kedd, 18:05
Előzmény: #5239  Uhura
Bocsi, ha elárulnád NYESZ-t ,miert éri meg TBSZ-re alakítani?

Uhura szombat, 07:51
Előzmény: #5241  Lou70
Én nem vagyok se prem se priv banki ügyfél kurvára idegesít ha faszságokkal zavarnak, főleg, hogy felhív valaki akit nem ismerek és azzal kezdi azonosítani szeretne .... miközben peregnek a percek én meg fizetem a 300-1200 ft percdijakat , es amikor 3 perc után megjegyzem , hogy bocsi de ez eddig 2-3000 ft be fájt nem ért .. hiszen ő hivott ... ja bazdmeg de külföldön én fizetem a te oldalad is :) tehát egy ismeretlen számról felhiv valaki és az adataimat akarja, ezt a citibanknál már eljatszottam és elküldtem őket a faszba .... nem értette mi bajom van. 
A lényeg, hogy minden előnynek ára van és általában ez drága és sok esetben nem éri meg, egy infiniti kárzya sem éri meg kivéve ha annyira fontos a kényelem, hogy megerje. 
Uhura szombat, 07:45
Előzmény: #5242  gilgalad
Ebben igazad van ez engem is zavar, a régi appot jobban szeretem mert statikusabb volt , ez a össze vissza húzhato vonható szarokat nem szeretem. 
De ilyeneket lehet sorolni , azokon kivül amit írsz, a asseteket is nem látom melyik tbsz en mennyi van egy adott instrumentumbol, rendszeresen nem teljesen jó a grafikon, belagol az egész, hogy nem látom egyben a kulonboző tbszek erteket csak ha egyenként lenyitogatom. 
Stb, stb nagyon sok van ami kellene még.
Ebben igazad van. 
Pl miért ne felrani a grafikonra a sajat poz nyitás -zárásokat hiszen minden megvan hozzá. 
Tehát én sem azt mondom a kh hibátlan. 
gilgalad szombat, 07:22
Előzmény: #5237  Uhura
Szia! 
A kh-nál engem borzasztóan zavar, hogy nyitó és záró szakaszt egyáltalán nem látom a mobilon, ott vakon vagyok. Szintén mobilon nem úgy látom a könyvet, hogy egyszerre a vételi és eladói oldalt, hanem külön. A kötés lista sincs úgy megoldva, ahogy pl Ersténél, hogy folyamatosan látom az összes kötést mindenre (ez utóbbi asztali programnál). Ezek engem zavarnak, nem támogat úgy egy-egy döntésnél. Nem Erstét védem, csak kh-nál ezek hiánya nem jó. Vagy én vagyok a béna ;-)
Lou70
Lou70 szombat, 07:19
Előzmény: #5239  Uhura
Engem is hívogattak egy időben, de megmondtam, ha még egyszer hívnak, akkor megyek máshová. Biztos feljegyezték az adatlapomra, mert tényleg többé nem hívtak. Úgy vagyok privát banki ügyfél, hogy a kapcsolatomnak megmondtam, hogy ne hívjon. Egyetlen egyszer hívott valaki, jelezte, hogy az előző kapcsolatom átkerült valahova és vett át. Mondtam neki, hogy fasza, de én nem továbbra sem akarok személyes tanácsadásokat. Szóval ők nem hívtak és én sem hívtam őket. :D Kivéve most, amikor írtam pár visszajelzést küldtem a belépési gondról. Akkor hívott egy hölgy, de nagyon kedves és profi volt. Jelezte, hogy díjmentesen igénybe vehetném az Infinite kártyájukat, azt együtt megigényeltük a George-ban. Igaziból annyira elzárkóztam a banki megkeresésektől, hogy az előnyökről is lemaradtam. Hallottam, hogy bizonyos tranzakcióknál kaphat az ember egyedi díjakat, de nem akartam a nyugalmamat feláldozni a fillérbaszás oltárán :D

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek