de hogy lehetnek ennyire szerencsétlen buta parasztok ezek az erstések, hogy, nem tudnak egy normálisan müködő felületet sem összehozni? Egyszerűen hihetetlen
de mi a szarnak szüntetik meg , ha az újba meg nem lehet belépni.....döbbenet, a régi pro is egyre szarabb, az újról írjátok h katasztrófa, elment az egésztől a kedvem.....mit lehet tenni ebbem a helyzetben? kérdésem ez az új market goba ha belépek mindig kidob ha bezárom és újra be kell lépni, mert a régibe nem így volt? ha így van akkor nem is kisérletezek a belépéssel, (be se enged se a régibe se az újba jelenleg) ebbe az újba nem lehet belépési kódot megadni, mint a régibe?
Még nem is volt publikus az app, amikor tesztelni kezdtem. Rengeteg bugot, megjelenítési hibát bejelentettem, sok fejlesztési ötletet adtam. Egyetlen egyszer megköszönték, egyébként nem méltattak válaszra.
Nagyon lelkes fejlesztőcsapat dolgozik az új mobil programon, engem minden bejelentésem után telefonon visszahívtak. Sajnos nem láttak még kereskedő szoftvert.
Érdemes panaszt tenni és jelenteni az MNB Felügyeletnek hiszen nem teljesítik a szerződéses kötelezettséget ami a szolgáltatás használatára vonatkozik.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!