Soha nem használom ezeket a chartokat a netbroker pro-n (szerintem nem kezelhető), az ajánlati könyvet a teflonon nézem, ott gyorsabb. A TradingView van a telómra és az asztalira is letöltve. Na ott mindent fel lehet rajzolni, az ingyenes résznél is.
Csak ahogy leírtad is tragikus, ezen dolgoztak évekig? A régi netbroker ezerszer jobb, meg ne mérjétek szüntetni. Basszus evekig csinálják és az indikativ, záró árat úgy kell kinyomozni, az is hibás. Én nem tudom ez az erste hol él vagy mit akar? Hihetetlen valahol. Egy szolgáltatóról beszélünk.
Megfejtettem a talányt. Az indikatív ár az új NetBrokerben az ajánlati könyv jobb felső sávjában jelenik meg a kereső mező mellett. Ez az OTP esetében nagyon jól követhető volt a régi NetBrokerrel összevetve. Azonban nem következetesen mutatja az új app a várható záróárakat. Példaként a mai napon a BIF-nél az ajánlati könyv két oldala V 387 Ft - E 395 Ft, míg az utolsó kötés 395 Ft volt, az indikatív árként pedig az előző napi záróár 390 Ft volt feltüntetve. Az Appeninn esetében az látszott, hogy a 14:31:50-kor teljesült 740 Ft-os ár nem fog változni, mivel a V 722 Ft - E 738 Ft ajánlatok nem keresztezték egymást, itt pedig az indikatív árként - véleményem szerint helyesen - az utolsó kötés értékét mutatta. A WZZAIR esetében a BIF-ével azonos módon az indikatív ár az előző napi záró érték volt 5.175 Ft, természetesen az utolsó kötés lett a záróár 5.280 Ft. Konklúzió: az indikatív ár bizonyos esetekben megbízhatatlan !!!
Nekem megjelent jó pár ezer mínusz a normál számlán. Másnál is jelentkezett? Mintha levonták volna a számlavezetési díjat, pedig még nem telt le a Futures 2 évem.
most egy fél órát nézegettem a kettőt....hát azért a markers űrhajó ehhez képest.....persze együtt valóban kérdőjeles a kettőt tartani....hacsak valóban csak egyet ment grafikont.....mert akkor az nekem nagyon kevés...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!