Ha vissza kerül az 5% körüli tulajdonhányad a molhoz és azután se veszik fel az osztalékot akkor kb 15 20 forinttal magasabb lehet a tényleges osztalék
Vissza néztem (ne mondd, h nem szakítok rád időt) mert gondoltam, h úgyis beszólsz még vmit és hát nem hazudtoltad meg magad, de ugye én kötekedek veled, aki szembesít, h valójában milyen ember is vagy. Ismét sikerült egy téves következtetést levonnod. Miből sikerült már megint arra jutnod, h részvényesként nem érdekelnek a jó hírek? Elmondtam már neked többször is, van MOL-om, ahogy OTP-m is, így mindkettőnél az emelkedésnek örülök veled ellentétben. Viszont veled ellentétben én nem vagyok olyan egyoldalúan elfogult a MOL-al kapcsolatban, h csak a jó hírek érdekelnek a rosszakat ignorálom és kimagyarázom, h az valójában nem is rossz, hanem jó, és nem örülök annak, h ha ne adj' Isten esik a MOL, akkor azt nézzem, h melyik másik rv. esik még és mutogassak rá itt a MOL topikban, h bezzeg a... Na ez az óriási különbség kettőnk között. Mert te még arra sem vagy képes, h ilyenkor betegyél egy reált, ha emelkedünk, akkor viszont itt buzogsz percenként a reállal, meg a napi maxokkal. Ennyit erről.
meg még azt fel is kell hozni az Adrián :D mocskos undorító szemétláda banda, szerencsére elzavartuk őket. nincs elég súlyos büntetés, amit kaphatnának.
Trumpék búcsúajándéka Orbánnak: olajszállítmány, baromi drágán Magyarország energiacége, a Mol-csoport 510 000 tonna nyersolajat vásárolt 500 millió dollár értékben az Egyesült Államoktól és amerikai energiacégektől stratégiai energiapartnerségünk elmélyítése érdekében.” amerikaiak J. D. Vance budapesti látogatásán 129-134 dolláros hordónkénti áron adták el az olajat nekünk,
Ez viszont nagyon jó hír. Ez a tulajdon korábban leírásra került a könyvben, 0 közeli értékre. Ha újraindul, akkor ez jelentős növekmény lesz a jövőben! 👌
Az egész amerikai hakni arról szólt mi veszünk befektetünk. Ismerős ez mikor a more fizetést kap azt egy napig mindenki a vendége a kocsmában. Az utolsó körök már hitelből - de hagy szóljon . Meztelen hátsó az adta a nagy valakit . Kakadu is elmehet a csába odavaló szarjanko.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.