Kiegyensúlyozott szerinted az, amikor TE emelkedéskor 5 percenként beírod, de eséskor hébe-hóba napjában kb. 1 kezemen meg tudom számolni, ha más vki beírja ide a reált, TE viszont 1x sem? Ez a kiegyensúlyozottság? Ha igen, akkor eléggé különböznek az ismereteink a kiegyensúlyozottság témájában. De spongyát rá, hozzászoktunk már. És nem, ez nem kötekedés, csak tényközlés RÓLAD. Ha már folyton az OTP-t hozod ide OFF témaként, meg hogy téged mindig mindenki bánt.
Én is szeretném megköszönni, ha ezek után a reálok is hasonló kiegyensúlyozottságot mutatnának és nem csak emelkedéskor írnál 5 percenként! Apropó írtál ma már reált a kiegyensúlyozottság jegyében? A csökkenés is hozzátartozik az árfolyamhoz, azért hívják hullámnak, mert 1x fel, 1x meg le, de ezt biztos tudod te is. Korrelálhatnál ebbe az irányba. Köszi előre is.
"Ezzel szemben rajtam kívül nem sokan veszik a bátorságot pozitív hangok megfogalmazsáára. " Erről az a mondás jut eszembe,hogy:"Nem vak az a ló,hanem bátor!"
Kiegyensúlyozott tályékoztatasra hivatkozva tolják túl itt sokan a negatív véleményt. Pedig az árfolyam mozgása éves távon nem őket igazolja. A kiegyensúlyozottságnak korrelálni lenne ildomos ezzel az éves mozgással. Ezzel szemben rajtam kívül nem sokan veszik a bátorságot pozitív hangok megfogalmazsáára. Köszönöm azoknak akik megteszik! A kiegyensúlyozottság jegyében próbálnak itt sokan elnémítani minden pozitív véleményt sokan. Nekem ez tükröződik a topicon.
Engem is felettébb érdekelne több dolog, de hát sajna nem vagy hajlandó megválaszolni sem nekem, sem másnak őket. Szóval dolgozd fel ezt a problémádat vhogy. Remélem sikerülni fog és nem fog túl nagy törést okozni.
MOL Daily es Weekly chart Egyelore tart a vart korrekcio. Alakzata eddig a-b-c szerkezet, es most mar a wave(c) szakasz kozepe tajan jar. Valoszinu a 3800 target, de ha a negativ vilagpiaci hangulat erosodik, 3400-ig is visszanezhet. . https://imgur.com/a/27S4Let
Engem nagyon érdekelbe, hogy miután folyton arra hivatkozol, hogy téged a MOL érfekel, miért csak a negatív hozzaszólásokra vagy fogékony? 😉 Szerintem az összkép továbbra is pozitív. Nem 3K alatt vergődik, hanem 4K felett. És volt már idén 4500 közelében is.
Milyen jó,hogy vannak,akik előre tudják a választások eredményét,és a következményeket! :-) Vegyél Fotexet:az stabilabb.mint a MOL és nincs benne NER érdekeltség! :-)
TL86 kiütése hol található jelenleg? Egyébként eddig tényleg meglepően jól tartja magát, masszív 4000 alatti szintekre számítottam a jelentés hatására, de eddig nem történt meg. Esetleg záróra leverhetik még a nagyobb eladók?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.