"Szerbia pedig 29,87 százalékra növelte saját tulajdonrészét." Érdekes, ezt én nem is tudtam! Ezek ha ilyesmiket írnak, más aljasságra is képesek! Vigyázz velük és ne híreld a marhaságot!
Hanyszor hallottuk toled a 4200at..az elmult 5 evben..aztan lett 2650. Valahogy kihagyod a számításbol az inflaciot..ha 5eve benne vagy sokat buktal. Foleg h osszevetjuk mas papirokkal allampapirral. Sokat vettel a csucson is remelve a 4200at..az akkorit..ami most 6k.. A gyogyulas elso lepese a beismeres..terapias csoport..sziasztok..sneci vagyok mol fuggo..
Ez az egész sztori a MOL-ra van kitalálva, nem csak a bővülés, és a szinergiák, de a Janaf miatt is. Rögtön írtam, ahogy beélesedtek a szankciók, és mindenki elkezdett ide-oda szaladgálni, hogy ezt a MOL be fogja húzni. Egész egyszerűen azért, mert most ez mindenkinek egy elfogadható kompromisszum. Szóval nem kell itt a süket duma! Az arabok nem lettek volna jók az oroszoknak, mert akkor tényleg kiszorulnak végleg. Az USA olajos oknak ez igazából nem pálya, és őket egyébként is az olajmezők érdeklik. Nem volt nagy fájdalom lemondani erről a kis koncról. A MOL az egyetlen közös többszörös. Ennyi
Ez most egy olyan szitu, ami mindenkinek win-win. Valójában az EU-nak is érdeke, hogy rendeződjön a régiónk energia ellátása. Lehet majd valamit beleszólnak, hogy legyen valami, amit ők intéztek, de a lényegen az sem fog változtatni. Eddig mindenkin csont nélkül átment. Kezdve az oroszokkal.
Én is tudtam, hogy ez lesz, pedig bennfentes ismerősöm nekem nincs, se a MOL-nál, se a fityesznél. Viszont borítékolható volt. Én a kételkedőket nem értem
erstes droid azt irta kb 1,2 milliard euro a NIS 56,15%. na mostan ennel lehet a ruszkik többet kernek. de nem baj, fönök meg elintezi nekünk, hogy papiron ez max 0,5 millard legyen, aztan kilövünk a gecibe. mielött kiderül a turpissag, mi mar a loveval a 4ig forgjuk shortolni. ecseteljem neked is meg a mestertervet, vagy tudod mi a teendö? bullish, long, MOL egyelöre es figyeld a füstjeleket.
Tőzsde a tényekről szól. Olyan, mint a kutya, aki össze- vissza futkos a gazdi (cégek teljesítménye) körül. De alapvetően követi a gazdit, csak neveletlen kutyus. Hol előre fut, hol megáll csajozni, macskát kerget. De aztán megy a gazdihoz. Van amikor a gyenge gazdit berántja a pocsolyába. Világvége? Felállnak, kap egy maflást, s mennek tovább. Óriási tévedés, hogy a tőzsde kaszinó, s nem a tényekről szól.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.