Kisrészvényes vagyok, sokszor volt már MOL-om, még abból az időkből amikor te talán meg sem születtél, vagy nem tőzsdéztél. Elég magas beosztásban lévő MOL vezetőkkel szomszédi kapcsolatom volt, de ebből semmi előnyöm soha nem származott. Jelenleg 10 millával szálltam be 2900-nál. Humorosan fogom fel a dolgot, amit kommentelek az nem befektetési tanács, de ha számon kérsz, akkor azt kell mondjam, hogy amiket írtam az eddig bejött és szép nyereséget tudnék realizálni, ha hülye lennék. De ahogy írtam is néhány napja, aki most eladja az hülye! Te ki vagy? Venni akarsz, de lekéstél vagy benne ülsz, de a kiszállón gondolkodsz? Az arabokról meg annyit, hogy néhány éve már szép mennyiségre tettek szert a MOL-ból itt a szemünk előtt a normál tőzsdei kereskedésben ha emlékszel rá.
És te ezzel a mentalitással, világlátással vagy egyáltalán ismerettel a MOL-ról, részvényes vagy??? Én azt mondanám, bátor. Kalányos Toni mag, hogy vakmerő. Bocs, de netto ostobaság amit itt írtál. Mond, hogy ittál 😆
Az arabok majd kapnak mást Orbánéktól, pl olaj, gáz megrendelést, cserébe hogy most nem versenyzik le a szuverenítás hazug nagymesterét a játéktábláról, aki ezt a választási kampányban, és a "mondtam hogy dübörög a repülőrajtott vett gazdaság" szlogenekkel kiválóan el tudja majd adni a propaganda-médiákban az ostobáknak.
A ta tervcélokat kell hogy alátámasszák fundás tények. 3400-3800 a ta? Akkor kell egy story, akkor kell a nis. A nis jó lenne, a nis jó cég. A horvát iná-t is nyereségessé tette, milyen ellenszélben. Kell ez is, és a béke is jó lenne már. Aztán jöhet az április....
Döbröginek a vak számára is látható terve az orosz medve és az amerikai imperializmus között jól éreznie magát. A MOLnak jelentős részét pedig később átadja majd az araboknak, ami nekünk részvény tulajdonosoknak természetesen súlyos pluszokat jelentenek majd. Egy baj van csak! Nagyon remélem, hogy eltakarítjuk áprilisban, mert elegünk van!
Maradhatunk annyiban,hogy a magyar sajtó csak a MOL-t emlegeti...Egy részt érthető,mert magyar.Más részt,ha egy firkásznak kell a klikk,akkor ír a MOL-ról egy cikket.... Az arabok már a legelején is érdeklődtek....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.