Topiknyitó: watson 2009. 12. 13. 19:33

Ki mit lop?  

2010ben 26mrd helyett 21mrd lesz a MÁV áram költsége. link

Idén vajon kihez ment el az a plusz 5mrd?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2026. 01. 20. 20:39
A nővérnek feltűnt, hogy a páciens lába a duplájára dagadt, de csak ezután jött az igazi meglepetés
https://telex.hu/zacc/2026/01/20/vecekefe-lopas-orvosi-rendelo-fulopi-ferfi
A férfi épp elköszönt, amikor az egyik nővérnek feltűnt, hogy a páciens lába a duplájára dagadt, mikor pár perccel azelőtt még normális méretű volt.
„Ekkor a fülöpi lakos felhúzta a nadrágja szárát, melyből az egészségügyi személyzet nagy meglepetésére egy vécékefe bukkant elő”
watson
watson 2010. 04. 28. 10:51
"651 ezer eurónyi osztalékot fizet a Fotex az elsőbbségi részvényekre" link

Elsőbbségi részvényeket osztogatott saját magának a Várszegi klán, és ezeken keresztül lopja meg a többi részvényest úgy, hogy az eredmény után tendenciózusan csak a saját elsőbbségi részvényükre fizet osztalékot.
watson
watson 2010. 01. 30. 20:00
BKV-nál 51mrd árbevételből
7mrd megy el takarításra: link (ami a koszos járműveken meg se látszik)
és persze 57 (59mrd) bérekre

mi lenne ha én is így tervezném a cégünk költségvetését :(
watson
watson 2010. 01. 28. 17:33
"Balogh Zsolt tegnap vallomást tett" (ő volt Antal Attila után a BKV megbízott vezérig.)
"Hagyóra vallott"
Állítólag lesötétített mikrobusszal vitték el tanúvédelmi program keretében :)))
Steelman 2010. 01. 24. 20:39
A kerületünkben többször is ellopták a kábeleket , telefon és internet nélkül maradtam többször is napokig.
Törölt felhasználó 2010. 01. 24. 19:10
Előzmény: #98  watson
Valamiből ki kell fizetni azokat a k.va nagy végkielégítéseket... mostmármeg a zállam ugye aszondta nem ad több pézt erre...

Nevetségesek...
watson
watson 2010. 01. 23. 21:32
MÁV 15% Volán 10% jegyáremelés

hejjj milyen nagy itt az infláció...
mintha nem ekkora inflációról beszélnének a politikusaink :))
watson
watson 2010. 01. 18. 10:41
Ki mit lop? 'blogom' :D újabb bejegyzésre szorul BKV ügyben:
"A külföldi és magyar tulajdonban levő Accord Group Kft.-nek a jelentés szerint az volt a feladata, hogy 2007-ben megtalálja a százmilliós végkielégítéséről elhíresült Szalainé Szilágyi Eleonóra humánigazgató utódját. A cég részére a BKV bruttó 8 129 827 forintot utalt át a fejvadászatért."

"Az, hogy végül nem a jelölt lett az új HR-vezető, a BKV menedzsmentjének a döntésén múlott, amely szerint Szalainé Szilágyi Eleonóra maradt a humán igazgató."

Tudjátok hol olvassák a BKV jelenléti ívét 2010ben? ... a sitten ;)
watson
watson 2010. 01. 13. 20:10
Előzmény: #88  watson
hehe...

kirúgtak 29 sztrájkoló postást,

hőbörögtek, mire a Bíróság kimondta a sztrájk jogtalanságát :))
Törölt felhasználó 2010. 01. 13. 07:14
Előzmény: #92  watson
Ezek szerint én több adót fizettem be az elmúlt 2 évben, mint a Coca-Cola Magyarország...

Azért ez durva nem...?

Hát hiába nagy itt a jólét... az átlag emberek több adót tudnak fizetni, mint a Hambizabálók egyik legnagyobb cége... nálunk nagy a jólét, ott meg bazi nagy válság van... tiszta szerncse, hogy hozzánk ez nem ért el...

Hát ez egy vicc... ezt józan ésszel nem lehet felfogni...
watson
watson 2010. 01. 12. 11:35
Előzmény: #93  watson
"A BKV-nál működő 25 szakszervezet közül 14 sztrájkol."

huszonöt, gondoljatok bele mi pénzt lenyúlnak ezek munka helyett, mennyi munkaidő kedvezményt kapnak a szagszervezeti munkáért amit az adónkból kifizetnek nekik!?
watson
watson 2010. 01. 12. 11:10
Előzmény: #92  watson
A BP (British Petrol) aki leépítette a magyarországi kútjait, azért 3mrdFt ajándékért visszajön, amit az adónkbóllop el anélkül hogy tudnánk a részleteket: link

Átláthatóság, üvegzseb, elszámolás a közpénzekkel? 10 vagy 20 év múlva áruzlják el hogy tulajdonképpen az adónkat lopták el?
watson
watson 2010. 01. 12. 10:26
link

Coca Cola Szolgáltató Kft.Szolgáltató Kft. árbevétel és adózott eredmény:
2007 10.453m +13mFt
2008 10.151m -131mFt

A Cola granulátum amit felenged vízzel meg szénsavval nagyon drága és nem lehet nyereségesen eladni. Főleg veszteséges a hazai ásványvíz és helyben nyomott gyümölcslé forgalmazása is.

Ezeket is sittre vágnám adócsalásért és kitiltanám az országból, nem még adókedvezményt adni nekik.

10mrdos forgalom után gyakorlatilag nem fizetnek adót, hogy dögölnének meg.
watson
watson 2009. 12. 22. 23:31
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
Azért nem ebben kéne példát vegyünk tőlük :))

Hol kapitalista a Posta, MÁV, BKV?

A kapitalistának nem jó a munkaképtelen melós, nemjó a fluktuáció és a folytonos betanítás, nem jó ha gyenge a morál a 'seregben'.
prfecó 2009. 12. 22. 21:26
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
Kellene egy hetes teljes BKV leállás , na akkor lenne beszarás bal és jobboldalon egyaránt.

Sajnos néhány üveggyöngyért meg fognak egyezni :-((
Törölt felhasználó 2009. 12. 22. 21:11
Előzmény: #88  watson
Menj el Franciaországba majd megtudod mi az igazi sztrájk ))
Hajrá szakszerveszetek! Kapitalisták maguktól úgyse adnak semmit
nem igaz főnök úr? )))

watson
watson 2009. 12. 22. 21:06
Előzmény: #87  exmnbs1
A posta meg bepereli az Ostoba postásokat, és valszeg megis nyeri jogtalan sztrájk miatt. Remélem kártérítést fizettetnek velük.

A MÁV-os tolvajok (Gaskó és társasi) tudták hogy a Cargo 250ezer jogtalan és egy sima béremelés mellé kérték bónusznak hogy ne legyen teljes mértékben jogtalan a sztrájkjuk. Bár így is az volt mert a béremelésről meg megegyeztek, igaz nem 10 hanem 6%-ban még a sztrájk előtt.
exmnbs1 2009. 12. 22. 12:07
Előzmény: #86  ujonc
postások sztrájkolnak a székház 100 rongyért

Tiszta pech nekik, hogy feltalálták az internetet
ujonc 2009. 12. 21. 21:15
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
Szerintem itthon is megvan a jószándék, meg az ötlet.
A kérdés az, miért nem tud érvényesülni. Svájcot nem szívesen követném (más kárából gazdag SZVSZ).
Törölt felhasználó 2009. 12. 21. 17:45
Előzmény: #83  ujonc
Szerintem a legjobb példák a jó politikára nem amerikában és nem is szlovákiában vannak, hanem Svájcban, Dániában, Svédországban. Tőlük kellene ihletet és ötletet meríteni.
ujonc 2009. 12. 21. 17:42
Előzmény: #82  watson
Nem! Nem normális!
És akkor most mit tudunk csinálni?
Na de Te nem munkavállaló vagy! A pilóta az az. Te vállalkozó vagy, adófizető vállalkozó. Neked nem mondja meg nálad idiótább ember, hogyan is csináld a dolgokat, mert az úgy jó. Te nem látod nap mint nap, hogyan veszik fel röhögve az évente- kétévente cserélődő "vezetők" azokat a végkielégítéseket amiket a dolgozó egy élet alatt nem tud összehozni.
Te ugyan úgy cipeled a hátadon azokat az embereket akiknek nem adnál az adóforintjaidból, mint a pilóta azokat akik veszteségessé teszik a MALÉV-et.
ujonc 2009. 12. 21. 17:36
Előzmény: #80  watson
Érdekes, hogy ilyenkor Szlovákia a követendő példa.
Amikor meg a tömegközlekedésről van szó akkor Amerika az etalon.
Valószínünek tartom, hogy a rokonaimat támogatnám. Gondolom Ők nem akarnák eltartatni magukat, ha nem muszáj. Az állam enél nagyobb "szövetség", és ezért lenne ideálisabb a Nemzet Állam (szigorúan szerintem). Az, hogy ez el van torzulva nem az én hibám.
Én pedig azt mondom, ha törött a kezed ne akarjál fát vágni. Ha tüdőgyulladásod van maradj ki a munkából. Ha tartósan károsodott az egészséged, inkább ülj mint egy fióka és etetlek, mint késöbb nagyobb gondot okozzonon az állapotod súlyosbodása. Szigorúan a Te példádnál maradva (én kit támogatnék) rokoni alapon.
Én meg azt próbáltam érzékeltetni, hogy a pilóta is értéket teremt a munkájával, egyszerűbben pénzt az államnak. Ő a bevételi oldalhoz tartozik, nem miatta lesz veszteséges a társaság.
Ha nem akarod támogatni az adódból a veszteséges állami vállalatokat ott szapuld ahol a veszteség keletkezik.
Valamint az orvosokat is jobban akard megfizetni, hogy ne adjanak "rokinyugdíj" igazolást 100000Ft-200000ftért.
Ne érje meg nekik.
Ne akard, hogy pénzt se adok meg szolgáltass is, mert így neked se lesz megrendelésed!!
A munkanélküli meg így is néhány hónapig kap, azt hiszem hat hónapig. Ne gondold, hogy mindenki dalolva áll be a munkaügyi központba a sor végére.
watson
watson 2009. 12. 21. 16:23
Előzmény: #81  Törölt felhasználó
keg, nem a roki nyugdíjas jelenség nincsen, hanem ekkora mértékben nincs.
60 évesen már a roki nyugdíjas is átmegy nyugdíjasba.

Kikből állnak össze 800 ezren?????

2 millió adófizető munkavállalóra jut 800 ezer roki. NOOOORMÁÁÁLIS? :)
Törölt felhasználó 2009. 12. 21. 12:55
Előzmény: #77  watson
pontosan, a bányász még él, ha 50 éves korában nem pattan szét a tüdeje, csak bánya nincs!

szanatórium sincs, ahol rekreációra mód lenne, így akár el sem tudja lassan látni magát, nemhogy dolgozni!

EZ MINDEN SZAKMÁRA VONATKOZIK!

A rokkant nyd csak éhenhalni sok.. de ha nem alkalmaznak megváltozott munkaképességűt, még kedvezménnyel sem (adó stb) ... ha alkalmazza kiszórja, amikor lejár a kedvezmény!

DE EGYÉSZSÉGES 45-50 ÉVES MUNKAERŐT AKKOR SEM ALKALMAZNAK, ha tapasztalt és képzett munkaerő - helyette fiatal "olcsójános" szerencsétlenkedik, sebaj, a selejt belefér! Irodában PLÁNE!

Topik gazda

watson
watson
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek