Idézet a lenti linkről: "Minden beszélgetőpartnerünk említette ugyanakkor azt a forgatókönyvet is, amely szerint egy potenciális magyar vevő nem véglegesen szerezné meg a balkáni orosz érdekeltségeket, csak addig, amíg a szankciók kikerüléséhez szükség van erre. Eszerint később ezek az érdekeltségek valamilyen formában visszakerülhetnének a jelenlegi tulajdonosukhoz. Ez azonban egy nagyon ingoványos talaj, hiszen kvázi strómanszerepről beszélünk.„Az, hogy egy ilyen konstrukciót leírjanak, szerintem teljesen kizárt. Az azonban, hogy erről beszélgetnek, abszolút lehetséges” – fogalmazott a G7-nek egy ágazati szakember. Szerinte ezzel egyébként az oroszok is komoly kockázatot vállalnának, hiszen az, hogy a jövőben valóban vissza tudják-e vásárolni az érdekeltségeket, nagyban függ majd az akkori politikai helyzettől."
Érdekes amit írsz,persze itt csak te vagy tévedhetetlen. A tények viszont ennek ellent mondanak. Felsorolni is sok lenne amit benéztél. Soroljam? Hogy jött ki a 82%? :)
Szerintem teljesen mindegy,hogy ki és mi alapján kereskedik a saját pénze terhére,ha az eredménnyel meg van elégedve! Csak azt ne próbálja bemesélni,hogy az ő módszere az egyetlen üdvözítő megoldás...Ez alól csupán egy kivétel van:amikor valaki egy nyílt topik beírásai alapján próbál kereskedni.....Én a varázsgömre eszküszöm! :-))) És,hogy ne legyen vita a korommal: ha valaki régi motoros,akkor pontosan tudhatja,hogy mikor reggeltem a fórumon (a jelenlgi és egyetlen!) nevemmel. :-)))
Segítek, ez volt a kérdés, meg is válaszolhatod: "Mi értelme van a chartot nézni, ha olyan hír jön ki, ami váratlan és alapjaiban változtathatja meg egy részvény értékét?"
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.