Fordítom. Fogalma sincs, de aztán rájött, hogy már emlékszik. Műkörmös Micike szokott segíteni a 2-es ablaknál az OTP fiókban, így semmi dolga se lesz, és továbbra se fog emlékezni semmire.
Meglep egy kicsit a mai stagnáló szint, csökkent forgalom, holott árfolyambefolyásoló hír az izrael/irak, hogy ezek még a hétvégén írtak az eunak, hogy kell az az orosz olaj, hogy az osztipénzek kint vannak....és minha nyár lenne, minden is közömbös.....
ja Otp 16 ker. Ott van a számlavez. jobb személyesen érd. Úgy volt az osztalék igazolás, hu az is nagyon megkésett. (Tudjátok az Apekos igazolás) Érdekes a Otp osztit azonnal, másnap utalták telómra!! áh meg lesz az.Ja telómon,mint elismerés jelent meg. Ott van egy ATM kártyám csak nem érvényesítettem,nem aktíváltam,(nem kértem hozzá Pin kódott) Ott van náluk,Ügyintőzőt kérdeztem, elég hozzá így is(ilyen módon) folyószámlámra utalták Otp osztit!! -Úgy voltam vele Erste ATM kártyám is aktiv, elég az,no meg kettő aktív ATM kártyám legyen kitéve meghekkelésnek** hát igen 1 ATM kátya is bőven elég, na meg a velejáró levonások (kivétel eseteé)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.