Teló kimaxolta magát. jó időre! hiába ad 100 ft ot ... Az ördög a vezetőségben reijlik... Bámikor jöhet 2020 februárja..... az az majd jön a farkas címszóval leszopatják a jónépet... A német nem hülye.. igy vagy úgy ki fogja vinni a hasznot
2014 juliusában 8/ olás előtt volt mol bonuszcertim 11x es korláttal... ami ki ütődött.. hozott is kb 3 miska buktát... lement 10 ezer környékére akkor... az az 1350 -1450 es volta a (8 /olt árra) ahoz képest ez is duplázott.... + az éves osztik, azt vegyük= be az albérletpénzre.....
Kedves barátom.... erről beszéletem, hogy 2010 óta minimum megduplázódott az ingatlanod ára, de tippem szerint inkább triplázódott. Az meg ugye 300 %. Mennyit is emelkedett a Mol árfolyama 2010 óta? Vagy talán az oszti volt 300% 15 évre? Segíts már légyszíves. Illetve a jósod teló száma is érdekelne, aki azt mondta, hogy a kövi évekre is lesz 8-9% az oszti a Molnál.
itt az elmút évek állampapírok kamatai miatt megkurvult a világ-ország... elfelejtettte mindenki a sokéves 2-3 % os kamatokat...persze lehet az sem volt normális.... de a 9-10 % sem az... ami úgy fog lankadni-helyreállni ,hogy a Mol Árfolyama felmegy 4 ezzerre és fizet kb325 öt. osztalékot......
VAN az az osztalékhozam amiért nem tartanék befektetésre ingatlant már.... 9% os garantált Mol osztalék miatt hosszútvon inkább dobom az összes ingatlanoim.... nem édekel a sem a rezsi számla, sem a húlye bérlő nyavajgása, családi problémája.... anyugalom még azt is megéri, ha a Mol csak 8% hozamot ad ,de azt adja hosszútávon.......
kedves barátom.... nekem van 4 Soproni ingatlanom 2010 től véve majd hasznosítva... Aminek mindegyiknek az értéke MINIMUM MEGDUPLÁZÓDOTT... az abból jövő következményeket vázoltam.... Azzal mert állítólagosan fel megy egy társashzi lakás-ingatlan értéke azzal még neked mint tulajdonosnak vannak kötelezettségeid, befizetéseid... ha úgy dönt egy társasházi töbségi közösség akkor fizetheted az összes felújítás stb rád eső részét a tulajdoni hányad szerint.... Személy szerint én az értékteremtést támogattam és támogatom, az az a felújításokat... De mikor érdekek -ellenérdekek feszülnek egymásnak.. na akkor kezdődnek a bajok... akkor jönnek a kérdések.... kellenek ezek a viták nekem? muszály ez??? mikor valami meg kifizeti pl a 9,5 % ot.... A MOL IGEN IS JÓ LESZ!!!!!!!
Azért te is olyan vagy aki hoz egy pénzügyi döntést és azt alátámasztja az őt igazoló féligazsággal Esetleg ha azt is hozzá tennéd majd, hogy az elmúlt években a soproni lakás ár mennyi ,%-kal emelkedett? Mert ugye ingatlannál nem csak a bérleti díj van, hanem áremelkedés is. Ami a Mol-nál évek óta stagnál. És mielőtt megsértődnél: nem kötekedni akarok, vagy kioktatni. Nekem is van Mol. A 9,5% 3 hónapra, Tbsz-re elég jó. Nekem legalább is megfelel.
Igazából csak annyi történt, hogy az USA tegnap bőven az EU zárás után kezdett rakétázni, ma pedig korrigálnak. A mai emelkedéssel az európai papírok csak behozták a lemaradást.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.