Miattam ne aggódj, ezennel meg is kérlek rá! Az egyenesség jegyében! Az a kókler, továbbra is kókler. Az új piros abc-nek a c-je pedig nem kell, hogy odáig lemenjen, ahogy rajzoltad. De tisztában vagyok vele, hogy ez a rémisztgetés része!
Törölt felhasználó2023. 07. 06. 12:00
Mondjuk józan paraszti ésszel megnézve amekkora mennyiséget megvettek a nagy vevők 3K környékén...azok szerintem nem 2700 ért akarják eladni..
Én eddig azt látom, hogy a kialakult általános rossz hangulat mellett ismét megvettek 3K felett eddig kb. 800 Misiért MOL rv.-t. Lehet ezt pozitív oldalról is nézni! :)
pedig szerintem az sp rontani fog...de az a molnak mosta legkevésbé rosszkor jönne...gazdaság állandó csődközelbe unios pénzek véglegesen nincs... Olaj szektor heveri ki leggyorsabban, bár tegyük hozzá nagyon nem fogy az áru kiskereskedelem volumene erősen csökken...nincs mit fuvarozni...építőipar fele mint volt nincs mit fuvarozni...
Én nem aggódom magam miatt csak miattad! Tudod a kókler C még ott van ! :) https://invst.ly/10l2jn (ennek most nem sokat adok, de Balint rémisztgetni jó! )
SP év eleji meglepetés szerű leminősítése óta jobb helyzetben van a gazdaság -elemzői vélemények! - így további leminősítésre nem számítanak! A nemzetközi hangulat viszont nagyon negatív ez kétségtelen.
Akkora a lyuk költségvetésen, hogy Orbán egyenes derékkal belovagolhatna rajta. Pénteken S&P, benne van a leminősítés. Ezt emésztgeti a piac. Nézz rá OTP-re meg a tobbi blue-ra. Az országot adják.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.