Szia. Mindenki eldöntheti mennyi a haszna jelenlegi árfolyamon. Van aki szereti ha biztos nyerő a számlán van valaki 2200-2400 között vette "nem érdekli" a jelenlegi árfolyam mozgása. Nem panaszkodhat senki szerintem. Sok nyerőt
én nem így látom......akkor az eladók miért nem borítanak?....kereskedési könyvet is érdemes nézni.....vevő mindig berakja a féket...van még tőke bőven...de nem vagyok tévedhetetlen... ha nem akar többet adni érte akkor miért nem engedi el az árazást és veszi újra 2850-től pl.? ez így nem áll össze, de érdekel más teória is..... / 4-5 alkalommal már megpróbálták lenyomni az árazást.....eddig tartja.....R 2990
Törölt felhasználó2023. 06. 08. 12:40
Lehet itt bohockodni visszateszt akármi de a mol nagyon erős cég , 2300 at ne várjátok
Ezt amúgy mire alapozzátok, hogy erősíti a vételi pozit? Ez akkor lenne így ha 1 vevő lenne csak a piacon és mindent felvásárol 2970 ft-ért. Ő nyílván nem adja el 2800 ért, de biztos sokan vannak itt 2300-2400-ról, sőt kolléga írta, hogy még covid óta itt van. Egy kicsit ilyen longos bizakodásnak tűnik ez nekem. De legyen igazad persze, én is longban ülök egy jó ideje...
vagy még nem akar átmenni, gyűjtögeti.....hagyjuk meg a vevő befektetői szabadságát.....nézhetem úgy is, hogy nem esik le az árazás azaz tartja a 2950 feletti értéket.... ez is egy lehetséges magyarázat a sok közül....meglátjuk mi jön ma/holnap........szerintem át fogja törni, minél tovább erősíti ezen szinteken a vételi pozit annál tartósabb lehet 3k felett az árfolyam.....
Kicsit olyan mintha kifulladt volna az emelkedés, 1 napja nem tud ezen átmenni, 3000 felett meg így senki nem fog venni. Szerintetek van még benne? El kellene hinni, hogy van élet 3000 felett is, csak az elmúlt másfél évben aki ott vett az csak megszívta. :/
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.