Mindenesetre az jó hír, hogy eddig nem tettek fel közleményt a BÉT-re, szóval tegnap nem vettek saját részvényt és így is szépen tartotta magát az árfolyam.
Én még most kezdtem :d 2009 válságban nem használtam ki a lehetőségeket, most úgy döntöttem ha jött az esés akkor már beszállok. Kicsit hamar szálltam be, de most már kezd alakulni :d
Nyugalom ez nem tolvajrészvény kategória! Idõt kell adni a peppernek, szépen fog hozni. Hogy elkezdték venni a sajátrészvényt valami lesz. Innen minimum duplázni fognak vele, nem véletlen hogy kell a rv. a cégnek.
Richterből 2 év után tudtam kiszállni..szóval nekem van türelmem. De attól még írhatom ,hogy lassú a folyamat.. De basszus ha tőzsdei pályafutásomat felvázolnám azt tuti megfilmesítenék mert amilyen nyomorultul szerencsétlen vagyok az nonszensz
Keserves tötymörgés? Kéthetes komoly rali után pár napig pihent 2K környékén, kicsit alatta, s most már második napja 2050 fölött vagyunk. Nagyon valószínű a további emelkedés a következő1-2 hétben. Minimum 2200-ig.
Keserves ez a tötymörgés. De addig jó amíg nem 1500-1600 között vagyunk hanem már mondhatni konstans 2k felett... De ez itt nagyon beállt. Nem mintha szűkségem lenne a beleölt pénzre mert most minden más atom magasan van nem lehet átszállni semmibe ha ebből ki tudnék szállni. De a kiszálló még nagyon messze van. 2300tól kezdene bizseregni a kezem... ott már csak a lelkierőn múlik majd meddig fogom tartani...3k lenne a legjobb :) De az kegyetlen messze van. A kiszállás előtt egy osztalékot jó volna kiszedni a dologból legalább az adó és a kezelési költség semmivé válna.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.