Nézd meg Charliet,beragadt a RG-be,most minket riogat.Tettem be megbízást 375-re,lassan félpénzzel benn vagyok!Meglátjuk mire jutunk a bizalmunkkal!De más papírt nem mertem venni.csak ezt!
ügyes volt az, aki tartotta a részvényeit és nem remegett a keze a múlt hét végén...és azóta sem!A DAX,ATX keményen pirosban, a BUX meg száguld! Q...va szar kp.ban ülni, rv. nélkül!!
Meg lesz az is,sokáig nem nyomhatják le azt se.De minden papírt ment valamire,mi is fogunk!Mennyi volna a fair értékünk?
14...10%-ot jöttünk azóta,ha megcsináljuk a 25-30%-ot elégedettek leszünk.16500 körül várom minimum!
Lehet:De nézzük meg a 15000-et,zsákolással vitte,most se lesz másképp így vagy úgy.De jó jel ha inkább oldalazunk,mint esünk rendszerességgel mint eddig!Nem véletlen tarjuk magunkat,jó osztalékkal csak jobbak leszünk!
Az a napnál is világosabb, hogy a mol vezérkara benne Csányi is már tudják, hogy mennyi lesz az osztalék. Ők mindig előrébb vannak, mint mi egyszerű emberek és ezt ki is használják.
...ha szigorúan nézzük az egész erkölcsileg kimeríthetné a'belső infos' kereskedést....
Csányi MOL vezetőségi tag + vannak/lehetnek ismeretei az eredmény/osztalékról.
Az alapja vásárol a bejelentés előtt 2 héttel nagy mennyiségben véletlenül/esetleg ezen info alapján.
A Concorde kereskedője 'megsúghatja' véletlenül/esetleg a haveroknak hogy van ilyen vételi erő...
Azok ráépülnek és kihasználják ezt a saját/ügyfeleik érdekében...
Aztán el lehet adni az alap eredményeinek a jövőbeni ügyfelek/prospektusok számára...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.