- A Pearl Petroleum a második 8 millió dolláros fizetést is megkapta a kurd regionális kormánytól. Egy korábbi bírósági döntés szerint 24 millió dollárt kell fizetnie a kurd regionális kormánynak a Pearl felé a leszállított gáz után. A MOL 10%-os tulajdonos a Pearl Petroleumban. A hír pozitív, de nem jelentős a MOL számára.
Olcsóbb lenne neki beshortolni egy nagy adaggal aztán bebaszni öt percenként elosztva a parkettára egy napig a beshortolt mennyiség tizedét egyre olcsóbban.
....hát ha egy Concorde-os kereskedőnek megvan az a cég/kereskedői szinten 'belső' infoja, hogy Csányi/ügyfél vételre adott xxxxxx ezer nagy mennyiségű vételi megbízást a MOL és OTP-re és szépen ráépülnek akkor 'könnyedén' keresnek rajtra +10%-ot...
Ha azt tudod amit ők tudtak péntek reggel neked is meglenne :)
...utána meg persze lehet szerepeltetni,hogy milyen fantasztikus sikert ért el pl. egy Concorde alap abban az évben ;)
Ezek a nagy játékosok trendet vesznek.
Most jött el az ideje, hogy belevegyen.
Most látja, hogy néhány év távlatában emelkedni fog az adott papír.
Ő nem napizik, sőt még az sem zavarja ha átmenetileg esik egy nagyobbat a papír.
Ő, Ők években gondolkodnak.
majd ha kapok én is korlátlan mennyiségű pénzt,hogy azon megvegyem azt a bankot,amelyik adta a pénzt,akkor szintén nagyon okos leszek.
Ne tiszteld a pénzt,se a vagyont.
És nem az esze miatt gazdag.
Ezt én sem feltétlenül értem és pozim sincs OTP-ben.
Miért akkor vesznek a mikor drága? Az lehetetlen, hogy nem ismerte volna a bank helyzetét, nem hiszem hogy a gyj-ből tájékozódik. Klasszikus esetben ugye ezek bennfentes vásárlásnak minősülnek és ár karbantartó szerepük is lehet. Persze most nyilván működik, pár napig, a ha Csányi vett, akkor biztos tuti a cucc. Én is így csinálnám a helyébe :)Amikor elkezdenek éledezni a papírok belevennék, felhúznám az árát, majd szépen visszaadogatnám egy részét magasabb áron amíg tart a jókedv.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.