Érdekes észrevétel egy_kezdo részéről a tegnapi esti bejegyzése az otp topikban. Miszerint csanyi fele vasarlas átlagára annyi mint a napi minimum a mol es az otp-nel is
Csányi valószínűleg ma is vett vagy 70K-t.
Lehet,hogy van valamilyen bennfentes infója az MNB tőzsdeélénkítő terveiről.
De az is lehet,hogy egyszerűen csak jó befektetésnek tartja a MOL vételét.
Mindenesetre ez a hír az alapokat további vásárlásra ösztönözheti illetve short zárási pánikot generálhat.
Nyugodjál meg, nem néztél be semmit, aki 18 óta tartja, na az igen.
Kérdezd Muki testvérünket.
Láttam 11,530-as vételemet 10,600-on, én azóta a mennyit megy nélkülemre, teljesen közömbös vagyok.
Itt elqrtak, lehet 10,000 HUF(rv összeget is, és azzal nyugtatják a jónépet, hogy nem terveznek akvizíciót.
OTP és Mol részvényekből vásárolt be Csányi szingapúri alapja
2016.03.07 18:58
Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának, illetve a Mol igazgatósági alelnökének közvetett tulajdonosi részesedésével működő Sertorius Global Opportunities Fund 400.000 darab OTP, és 70.000 darab Mol törzsrészvényt vásárolt március 4-én - tájékoztatta hétfő este a befektetőket a két cég a BÉT honlapján.
A Csányi Sándor minősített befolyása alatt álló szingapúri CSAM Asset Management alapkezelő által kezelt Sertorius Global Opportunities Fund alap
400.000 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 6284 forint/darab átlagáron, amivel a Sertorius részesedése nulláról 0,14 százalékra nőtt az OTP-ből;
70.000 darab Mol törzsrészvényt vásárolt 15138,96 forint/darab átlagárfolyamon, korábban nem birtokolt Mol részvényeket sem.
Mindezek mellett Dr. Csányi Sándor közvetlen OTP és MOL részvénytulajdona változatlan maradt.
Az elsőnél vettem bele, aztán dobtam a felét s nem vettem vissza mikor megint 14K alá vitték. Na ez volt a hiba.. Felfele meg elkótyavetyéltem a maradékot, majd már csak minipakkokban (1000db certi) utaztam. Ezt csúnyán benéztem.
Az oszti nem is kérdéses. Legutóbb Herr Nádi vett 14500-ért Molt 2 éve, majd jól be is zuhant 10580-ig.
Persze ez már más helyzet, csak az nagyon emlékezetes volt. Ha ő vett akkor csak tudja, mi is veszünk. Na azt nem kellett volna :))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.