Én én is kiszórtam 9900 környékén a 10 500 csomagom, mit mondjak már nem nagyon bánom. Viszont a vásárlással várok még, szerintem messze még az alja...
Ha belegondolok, hogy 9200-on kiszórtam. Viszont most kezd viszketni a tenyerem, hogy ennyivel olcsóbban visszavegyem...de kérdés, hogy ez most komolyan meddig zuhanhat ? Szerintem sincs benne ennyi. Emlegetik itt egyesek a 6000-et. Szerintem, aki akart, már rég kitárazott, aki meg benne ül, az vagy régóta és kivár vagy most vette és nincs akkor bukóban, hogy 10-15 % minuszban kidobja... mit gondoltok ?
Meg a nép a többi felelőtlen helyett. Jó pár gazdag ismerősöm alig várja hogy legyenek olcsón árverezett lakások. Meg is érdemli a sorát aki a takarón túl nyújtózkodik!
Igaz, de pont a hitelkamatok emelkedése és a kamat különbség is nyereséget ad a banknak. Én is fizetek autó törlesztést és emelkedett a fizetendő összeg.
és erről mit gondolsz, miután megvádoltál az általad félrevezetőnek ítélt chart miatt? Ezt írtad: "A boli szalag az utóbbi időszakban közel vízszintesen fut, így értelmetlen a lefelé konvergáló ferde trendgörbét időben előre lefelé vetíteni és mélyebb aljak felé futtatni. Ez a fajta elemzés csak megtévesztésre jó! " - Azóta, a következő kereskedési napon az árfolyam beesett és a jelzett sárga szinten folytatja a lejtmenetet! A boli meg lefele kinyílt! Előzmény: #1194759
Rosszabb eredménye lesz mint eddig, de azért így is többet ér szerintem mint a mostani árfolyam. A kinti bankok is jobbat jelentettek általában mint a várakozás. Sőt. De az igaz, hogy most nagyon nem veszik az OTP-t csak a kinti részvényeket. Raiffeisen már + 0,2%.
OTP részvényesek ide!