A szöveggel nagyrészt leírták h. mi várható. Long szempontból aljvadászat, amúgy további lecsorgás. Nem tudom "jöhet-e" még olyan negatív hír, amitől lendülettel fog esni, az ékszerű mozgásból kilépve lefelé. 60% esés után. Rafi 1/3 Erste 50% árfolyamon hasonló mozgásban.
Én is gondolok erre, itt a 8000-8500 sáv tuti szép ellenállás lesz. És én nem zárnám ki a lehetőséget, hogy 8600-ról esik összesen 2000-2500 pontot... és így szépen ki is jön a matek. ;))))
max 1-2 nap és elfogy a tér az ékben, s jelentősebb elmozdulás várható. Az irány 2 esélyes, de nálam 51% a korrekció esélye és 49% az down :)OTP_napos chart https://imgur.com/a/SmZhKTb
Private Banking friss:--OTP napi: A kivárás folytatódik a papírban, nagyon leült a kereskedése, a volatilitása rendkívül alacsony. Az ilyen szituációkból általában heves elmozdulás jöhet. A fő csökkenő trend él, komolyabb emelkedésre utaló jelzés még nem jött, még mindig hetekre lehet a görbe az ideális eső trendjétől. Mindaddig, amíg egy erős fordulós gyertyát nem látunk nagy forgalommal, esetleg erős nagy volatilitású leszúrás után, addig komolyabb long esély nem valószínű, hogy ki tud alakulni. Némi élénkülés jöhet, így érdemes lehet figyelni a papírt. Ellenállások:10 000; 11 250. Támaszok: 7500; 6863; 6250.
OTP részvényesek ide!