Tudom, mindig írtátok. Még jó hogy gyűjtöm a Ricsit, de sajnos az OTP-ből van sok. A MOL meg szintén szenved pedig ma van az utolsó oszti napos vásárlás és érdekes módon nem kapkodnak érte.
nekem az a gyanúm azért megyünk ilyen lassan lefelé, hogy a lehető legtöbb certi átmozgást ki tudják használni....Tegyük fel 6000 körül a vége, ha ezt gyorsan teszi meg és üti ki az addigi 6-7 certit, akkor az emberek egyik certiből nem mennek át a másikba a bukta után, hanem egy bukta után már a jó certiben vannak....most meg kiütik a 8500ast, átmegy lentebbibe, pár hét kiütik azt, és így tovább, szépen lassan...
Én is vettem folyamatosan állampapírt, mert a banki kamat úgy sem hoz semmit, az OTP csak esni tud egyelőre. Már nem is melékszem arra mikor emelkedett. A kinti bankrészvények legalább tegnap raliztak és most is csak kicsi minuszban vannak. Ricsit kell venni :)
Ha gyengül a forint az nem jó az OTP-nek, ha erősödik a forint az sem jó az OTP-nek. Itt valami nagyon nincs rendben, folyamatosan ég a befektetésem és nem látok semmi reményt. Lehet ki kellene innen szállni és prémium államkötvényt venni 6,6 % induló kamattal. Lehet hogy erre játszanak állami szinten ? Persze ez egy összeesküvés elmélet, bár még igaz is lehet...
OTP részvényesek ide!