Most ért véget a Fidesz elnökségi ülése, gőzerővel zajlanak a megbeszélések a nemzeti oldal megújulásáról, a frakciónkról és közösségeink megvédéséről ...Közel négy évtizede vezetem a közösségünket ... ez a tábor volt mindvégig Magyarország legegységesebb és legösszetartóbb politikai közössége _________ közösség _______ Többekkel ellentétben én időnként szeretem tudni, miről beszélünk. Mi a repedt répa ez a közösség? Először többes számban, aztán egyes számban. Ide-oda csapódó választók millióit látom és a semmiből fölemelkedő meg a hatalomból kihulló és megsemmisült pártokat (bűnszövetkezeteket). Kenyeres pajtás! Te mit értesz közösségen? Az Orbán Viktort (vagy MP-t vagy akárki más pártpolitikust) kedvelők közösséget alkotnak? Hogyan kapcsolódnak egymáshoz?
A választás eredményével eltűnt az a félelmem, hogy Magyarország vajon 10-20 év múlva az EU-hoz fog-e tartozni – mondta el a Portfolio-nak Sinkó Ottó, a Videoton társ-vezérigazgatója, Magyarország egyik leggazdagabb embere. Szerinte a piaci reakció nem csoda, hiszen a szavazás jelentősége az 56-os forradalomhoz, a vasfüggöny megnyitásához, és a rendszerváltáshoz mérhető. Úgy látja, a választás eredménye nagyot javított Magyarország A haza nem lehet ellenzékben. Orbán :-))
Ez egykulcsos és a többkulcsos adónak is vannak előnyei és hátrányai. A poszt írója egy fia előnyt nem talált a progresszív adózásnál. Nem is keresett. Az egykulcsos adó hátrányai fölött is átsiklott.
Az infláció letörése célja volt az Orbán-kormánynak is. Szavakban. 2022-ben is hatalmas osztogatásba kezdett a választások előtt. Bedobta a 13. havi nyugdíjat és a fegyverpénzt. Aztán egyből vissza is vette az inflációval, főleg az élelmiszerinflációval. Most is sokat osztogatott, de ez nem akadályozta meg a földcsuszamlásszerű bukását. Én is várom mit kezd az inflációval, az aknákkal és a szekrényben vicsorgó csontvázakkal az új kormány. Előkeresnéd a 2022-es januári, februári és márciusi árindexeket és azt, hogy utána hová jutottunk?
CSAK SZÓLOK!!! Infláció!!!! Azt mondja Kapitány István, hogy az új kormány egyik legfontosabb célja az infláció letörése. A jegyzőkönyv számára rögzítsük, hol tartunk most, KSH fogyasztói árindex, 2026: január 2,1 február 1.4 március 1.8 Innen indulunk tehát, ezt tessék szíves letörni. Várjuk az eredményt.
A fidesz szegedi vezetőjének kezén is kattant a bilincs, remélem jönnek ezek sorba. Már futnak az össze lopott vagyonokkal, menekítik külföldre. Bebizonyosodott, hogy egy bűnszövetkezet szállta meg az országot 16-éven keresztül és az összesnek, kivétel nélkül a börtönben a helye! Egyedül kenyeresnek adnák kegyelmet, pedig ö is sokat tett azért, hogy kövesse ezt a bűnbandát a hazugságok terjesztésével.
izé1izé bűntársai, akik fejték az országot a maffiaqrmány által felépített rendszer fedezékéből - épp most ezzel a 'meneküléssel' igazolják a főbindzsizé bűnösségét is... ami nem kevesebb mint a 'hazaárulás' !... esküjével ellentétben nem a hazájáért, csakis kizárólag a nerenc haverjai érdekében végezte tevékenységét, amit az utóbbi ~4-5évben ráadásul saját maga rendeletileg végzett, még a parlamentre se foghatja...?? szvsz
Rendkívül kiváncsi vagyok, hogy igaznak bizonyulnak-e ezek az állítások. Ha igaznak fognak bizonyulni, akkor azt láthatjuk, hogy a Fidesz érának nemcsak a közepe, de a vége is hasonlít egy banánköztársasághoz. Afrikai vagy fülöpszigeteki diktátorok és plebse szokták kimenekíteni a szajrét az országukból bukásuk esetén.
Bécsből folyamatosan szállnak fel azok zsákmányával megrakott
magánrepülőgépek, akiknek vagyona Orbán 16 éves hatalma alatt
megduzzadt, míg más személyek azért versenyeznek, hogy külföldön
fektessék be vagyonukat - közölték források a Guardiannal. Eközben
Orbánhoz közel álló magas szintű személyiségek vizsgálták az amerikai
vízumlehetőségeket, remélve, hogy munkát találnak a Magához kötődő
intézményeknél. A választások óta a Guardian tudomást szerzett ennek a
belső körnek három tagjáról, akik elkezdték külföldre költöztetni
vagyonukat. A vagyont a közel-keleti országokba – Szaúd-Arábia, Omán és
az Egyesült Arab Emírségek –, míg mások Ausztráliát és Szingapúrt veszik
célba - közölte két fideszes forrás.
micsoda hitvány viselkedés a menekülés! se gerinc, se tisztesség! csak a tolvajlás! ennyi a fidesz, ennyi a "nemzethy oldal" ganaj hernyók gyülekezete! érdekes, minden fajsulyosabb szereplőnek most jut eszébe olyan országba utazni, amelyikkel nincs kiadatási szerződése m.o.-nak! :)))
Lesz bizonyíték mivel a nyomozók már nem félnek és elkezdhették azt a munkát amire felesküdtek. Orbán már menekül az USA.-ba és szerintem nem is fog onnan vissza jönni mostanában, Trump védelmét élvezi. Ha pedig nagyon szorul a hurok körülötte, akkor megy Moszkvába a tömeggyilkos barátjához. Az biztos, hogy a TISZA nagyot alakított azzal, hogy betartotta a szavát és elindította az út a börtönbe programját. Magyar Péter felszólította a bankokat, hatóságokat, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy a vagyonok ne tudjanak kimenni az országból. Érdekes hetek elé nézünk azt hiszem.
„A Fidesz alelnökeként, érezve a választási kudarc miatti általános felelősséget, a mandátumomat, amit a Fidesz országos listájáról szereztem, nem veszem át, és nem indulok a Fidesz tisztújító kongresszusán semmilyen jelöltként” – írta posztjában Kósa Lajos, aki a Fidesz-KDNP listájának hetedik helyén állt. „Csodálatos volt a szavazóimért, a debreceniekért dolgozni, ezt a munkát soha nem adom fel.”
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!