Orbán előzetesbe helyezése ,míg több millió híve van eleve nem lenne bölcs dolog,persze ha van kellő bizonyíték az más lenne,de bölcsebb lebontani alulról a Fideszt és hagyni elpárologni az irántuk való még megmaradt szimpátiát és csak utána lehetne ha van rá nyomos indíték, Orbán letartoztatása.
Azért egyáltalán nem biztos,hogy bármilyen törvény sértést is elkövetett Orbán közvetlenül,legalábbis ami bizonyítható lenne,eleve ők hozták a törvényeket.És az sem volt Orbán feladata,hogy a közbeszerzéseket elbírálja vagy azok feltételeit meghatározza.Leginkább a vagyonosodási vizsgálattal lehet megfogni az adó csalókat vagy a korrupcióban benne levőket,és nem fent hanem lent kell kezdeni a lebontást,majd ők tesznek terhelő vallomást egyre feljebb,de Orbánra nem lesz egyszerű valószínűleg bármit is rábizonyítani. Ettől függetlenül szerintem a politikai pályafutásának vége.
Rákay Philip a hír-tv-ben lenyomta a rettegést, hogy jönnek a felelősségre vonások NAV. és különböző bírósági eljárások. Szerinte példát akarnak statuálni az elszámoltatással a brüsszeliek, hogy feltörlik velük a padlót. Én is meglepődtem, de szó szerint ezt mondta. Annyira parázott, hogy már már sajnáltam.
Talán furcsa most , de eljön az idő , amikor új parlamenti frakció fog létesülni , amit mindkét oldal emberei fognak alkotni. ( valami ilyesmi néven, Újak,mérsékeltek, szabadok ,jövőben gondolkodók , igazak...stb). Aztán a milliók ugyanígy csapodnak ide -oda.
Nem kell bizonyíték...alapos gyanu esetén elozetes elrendelhető, ezt 4 napon belul meg kell hozni, majd elosszor 1 honapra kell elrendelni, majd a feltetelezett bün sulyatól fuggoen hosszabítható ujra es ujra...1...2-3 de akar 4 evig is.
Az majd a perben. Itt elég a megalapozott gyanú. De legyen akkor házi őrizet. És mégegyszer: nem Hadházy tud "súgni" ezügyben a bűnüldöző szerveknek, már a kormányalakítás előtt.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!