Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
wgl szerda, 18:36
Előzmény: #2739  offshort
galambbal sakkozol!  O))
reménytelenek ezek a fideszhïvők.
offshort
offshort szerda, 18:26
Előzmény: #2738  kenyeres2
"Brüsszel Soros Ukrajna" 
.... nem gondolod hogy az abszurd humor kategóriába tetted magad? 
.... ha a hazádért mindent', .... ha tenni akarsz akkor kolintsd fejbe a m.o.-i történelem legnagyobb tolvajait! 
lölö(ov)1700mrd, mato600mrd, tibipista300mrd! 
ennyire gügye hsz-t azért ritkán látni! :) 
kenyeres2
kenyeres2 szerda, 17:06
Előzmény: #2735  sityaki
Küzdeni kell az utolsókig Brüsszel Soros Ukrajna folyamatosan támad!A HAZÁMÉRT MINDENT!
kenyeres2
kenyeres2 szerda, 17:03
Előzmény: #2732  Angelo
Tarr Zoltán elszólása indította a Tiszánál a lavinát.Persze, hogy Magyar Péter tagadott mindent és megtiltotta,hogy beszéljenek.Csercsa Balázs a tisza mostmár " volt" szakértőjétől megtudhattuk, hogy a jobboldalnak mindenben igaza volt és a Tisza bőszen készül az adóemelésekre.Azt is elárulta,hogy a Tiszapárt eltitkolja az emberek elől a valódi terveket.Vagyis a nyilvános kommunikáció köszönő viszonyban sincs a valódi programmal.Tehát bebizonyosodott. Amit Tarr Zoltán elkottyintott az való igaz.Ha mindent elmondana megbuknának! A Tiszával jönnének a megszorítások,adóemelések .A magyar ember nem szereti, ha átverik és hazudnak neki.Régi vágásúak vagyunk .A legrövidebb út az egyenes!Ezért a "linóleum alatt"közlekedőkben nem bízunkLatni fogják Április 12- én.
sityaki szerda, 15:49
Előzmény: #2717  krida
Tényleg sokkal jobb, hogy magyar oligarchák viszik külföldre a hasznot... 
sityaki szerda, 15:48
Előzmény: #2728  kenyeres2
Nem semmi, amivel próbálkozol :-) Biztos beválik :-)
Angelo szerda, 14:22
Előzmény: #2731  kenyeres2
„Ön tud magyarul?” – kérdezte Bohár Dániel propagandista Sándor Fegyir ukrán nagykövettől. A teljes kormánysajtót kirendelték a Külügyminisztérium elé, miután Szijjártó Péter bekérette az ukrán nagykövetet. „Miért fenyegetik a magyarokat? Mennyi pénzt akarnak” – kérdezték sorra a propagandisták. Ezt követően a Mandiner videója alá a Benny Hill Show zenéjét játszották be. Sándor Fegyir édesapja magyar–szlovák, édesanyja ukrán–olasz származású, történészi és jogi diplomával rendelkezik. Kiválóan beszél magyarul. Arról lett híres, hogy a frontszolgálat alatt sem feledkezett meg a diákjairól és online órákat tartott az Ungvári Nemzeti Egyetem hallgatóinak. Ukrajna első, magyar származású nagykövetének 2024-ben nevezték ki."
Angelo szerda, 14:15
Előzmény: #2731  kenyeres2

"letépte a szájzárat és beszélt!"
Valóban így történt. 
Az igazságügyi miniszter asszony letépte a szájzárat és beszélt, hogy a magyar igazságszolgáltatási rendszerben olyan súlyos cselekmények történnek, amelyekre még a legnagyobb és legsötétebb diktatúrákban is felkapnák a fejüket és kérnék a részletes receptet. 
kenyeres2
kenyeres2 szerda, 14:01
Otthagyott a Tiszás vezető csapot-papot, letépte a szájzárat és beszélt!
shark07511 szerda, 13:47
Előzmény: #2725  sasa44
Éljenéljen, kedveljük! 
nyugdijas szerda, 12:30
Előzmény: #2726  sasa44
Inkább sima láncot, mint most az ukránok.
sasa44 szerda, 09:18
Előzmény: #2723  nyugdijas

Nem tudom, ki hogy van vele, de én egy OLASZ pizzaláncnak jobban örülnék.
Az oroszoktól max. vodkaláncot várok.
sasa44 szerda, 09:15
Előzmény: #2713  hekki

"A Vesselfinder hajókövető oldal adatai alapján a Rose d’Or a máltai Marsamxett-öbölből indult útnak, jelenleg pedig az Otrantói-szorost elhagyva északra tart az Adrián. A pontos úti célja egyelőre nem ismert.A 62 méter hosszú Rose d’Or július végén még a francia partoknál járt Mészáros Lőrinccel és feleségével, Várkonyi Andreával a fedélzetén. Amikor a jacht kikötött Monacóban, a Telex újságírója is megpróbálta lefotózni, ám ekkor civil ruhás, magyarul beszélő férfiak kezdték el akadályozni a munkájában. A Rose d’Or a Mészáros Lőrinc és részben a magyar állam tulajdonában álló MBH Bank lízingcégéhez tartozik, az ára a SuperYachtFan nevű oldal szerint 27 milliárd forint lehetett."
Ez pl. nincs az országban...
offshort
offshort szerda, 09:08
Előzmény: #2722  Angelo
Azért gondolom hogy keversz valakivel mert soha nem voltam fidesz támogató,
már jopár éve a lopásaikról irogatok az "o takarodj" topikban, 
de mondom idézz valamit, mert kiváncsi lennék hogy milyen irás alapján jutottál erre a téves következtetésre. 
Mindig is demokrácia párti voltam és az is maradok! 
nyugdijas szerda, 09:05
Orosz pizzeria lánc jon Magyarországba. Dodo Pizza. Fideszesek csak onnan rendeljetek. Szíjjárto kedvezményt fog kapni az Oroszbarátság érdemrendje végett.
Angelo szerda, 08:31
Előzmény: #2719  offshort
Szerintem nem keverlek senkivel össze, úgy emlékszem, hogy az avatarodon egy kopasz fej szerepelt akkoriban.
Angelo szerda, 08:29
Előzmény: #2718  kenyeres2

Szerencsére én a magam ura vagyok és egész életem során amit elértem, azt csak magamnak köszönhetem.
Úgyhogy egyetlen kormánytól se várd el azt, hogy jólétet teremt neked, azt saját magadnak kell megteremtened.
Tisztelettel!

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek