"Brüsszel Soros Ukrajna" .... nem gondolod hogy az abszurd humor kategóriába tetted magad? .... ha a hazádért mindent', .... ha tenni akarsz akkor kolintsd fejbe a m.o.-i történelem legnagyobb tolvajait! lölö(ov)1700mrd, mato600mrd, tibipista300mrd! ennyire gügye hsz-t azért ritkán látni! :)
Tarr Zoltán elszólása indította a Tiszánál a lavinát.Persze, hogy Magyar Péter tagadott mindent és megtiltotta,hogy beszéljenek.Csercsa Balázs a tisza mostmár " volt" szakértőjétől megtudhattuk, hogy a jobboldalnak mindenben igaza volt és a Tisza bőszen készül az adóemelésekre.Azt is elárulta,hogy a Tiszapárt eltitkolja az emberek elől a valódi terveket.Vagyis a nyilvános kommunikáció köszönő viszonyban sincs a valódi programmal.Tehát bebizonyosodott. Amit Tarr Zoltán elkottyintott az való igaz.Ha mindent elmondana megbuknának! A Tiszával jönnének a megszorítások,adóemelések .A magyar ember nem szereti, ha átverik és hazudnak neki.Régi vágásúak vagyunk .A legrövidebb út az egyenes!Ezért a "linóleum alatt"közlekedőkben nem bízunkLatni fogják Április 12- én.
„Ön
tud magyarul?” – kérdezte Bohár Dániel propagandista Sándor Fegyir
ukrán nagykövettől. A teljes kormánysajtót kirendelték a
Külügyminisztérium elé, miután Szijjártó Péter bekérette az ukrán
nagykövetet. „Miért fenyegetik a magyarokat? Mennyi pénzt akarnak” –
kérdezték sorra a propagandisták. Ezt követően a Mandiner videója alá a
Benny Hill Show zenéjét játszották be. Sándor Fegyir édesapja
magyar–szlovák, édesanyja ukrán–olasz származású, történészi és jogi
diplomával rendelkezik. Kiválóan beszél magyarul. Arról lett híres, hogy
a frontszolgálat alatt sem feledkezett meg a diákjairól és online
órákat tartott az Ungvári Nemzeti Egyetem hallgatóinak. Ukrajna első,
magyar származású nagykövetének 2024-ben nevezték ki."
"letépte a szájzárat és beszélt!" Valóban így történt. Az igazságügyi miniszter asszony letépte a szájzárat és beszélt, hogy a magyar igazságszolgáltatási rendszerben olyan súlyos cselekmények történnek, amelyekre még a legnagyobb és legsötétebb diktatúrákban is felkapnák a fejüket és kérnék a részletes receptet.
"A Vesselfinder hajókövető
oldal adatai alapján a Rose d’Or a máltai Marsamxett-öbölből indult
útnak, jelenleg pedig az Otrantói-szorost elhagyva északra tart az
Adrián. A pontos úti célja egyelőre nem ismert.A
62 méter hosszú Rose d’Or július végén még a francia partoknál
járt Mészáros Lőrinccel és feleségével, Várkonyi Andreával a fedélzetén.
Amikor a jacht kikötött Monacóban, a Telex újságírója is megpróbálta
lefotózni, ám ekkor civil ruhás, magyarul beszélő férfiak kezdték el akadályozni a munkájában.
A Rose d’Or a Mészáros Lőrinc és
részben a magyar állam tulajdonában álló MBH Bank lízingcégéhez
tartozik, az ára a SuperYachtFan nevű oldal szerint 27 milliárd forint
lehetett." Ez pl. nincs az országban...
Azért gondolom hogy keversz valakivel mert soha nem voltam fidesz támogató, már jopár éve a lopásaikról irogatok az "o takarodj" topikban, de mondom idézz valamit, mert kiváncsi lennék hogy milyen irás alapján jutottál erre a téves következtetésre. Mindig is demokrácia párti voltam és az is maradok!
Orosz pizzeria lánc jon Magyarországba. Dodo Pizza. Fideszesek csak onnan rendeljetek. Szíjjárto kedvezményt fog kapni az Oroszbarátság érdemrendje végett.
Szerencsére én a magam ura vagyok és egész életem során amit elértem, azt csak magamnak köszönhetem. Úgyhogy egyetlen kormánytól se várd el azt, hogy jólétet teremt neked, azt saját magadnak kell megteremtened. Tisztelettel!
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!