Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Pajtika szerda, 08:28
„A Tisza károsultja lenne minden magyar címmel” jelentetett meg közleményt szerdán a kormányközeli Nézőpont Intézet, amely utánajárt, hogy összesen hány magyart érintenének azok az adóügyi intézkedések, amikre meggyőződésük szerint Magyar Péterék készülnek. Tették mindezt annak ellenére, hogy januárban a Fővárosi Törvényszék szóbeli ítéletében rögzítette, hogy a kormánypárti lapokban megjelent és hivatkozott, úgynevezett „Tisza-csomagnak” semmi köze a Tisza Párthoz. Az abban hivatkozott állítólagos források közül pedig azóta többről is kiderült, hogy nem is léteznek.
„Mára egyértelműen kiderült, hogy ezt a 600 oldalas hamisítványt Orbán Viktorék gyártották a mesterséges intelligencia segítségével, és a Tiszához nem tartozó emberek aláírását is ők hamisították rá. A Fidesz által hamisított 600 oldalas dokumentumnak minden oldala, minden szava és minden betűje hamisítvány, és az aláírásokat is odahamisították” – írta akkor ezzel kapcsolatban Magyar, aki pártjával együtt végig visszautasította az adóemeléssel kapcsolatos vádakat.
offshort
offshort szerda, 08:27
Előzmény: #2716  Angelo
 .... én???  :)) 
valakivel összekeversz, 
de nyugodtan idézz olyan szöveget tőlem amivel a fideszt támogattam! 
kenyeres2
kenyeres2 szerda, 08:22
Előzmény: #2715  Angelo
VERHETETLENEK VAGYUNK,hiába a rengeteg brüsszeli és soros támogatás!Velünk Te is jól jársz tisztelettel.
krida
krida szerda, 08:06
Előzmény: #2712  hekki

Jakab Peti pedig tanár elvileg :). Mindenesetre elég volt látni a parlamenti működését, hogy az embernek azonnal legyen véleménye, most mégis meglep hogy sokan csak most jöttek rá hogy ki ő valójában és csalódtak benne (ld. véleményeket fészbuk-posztja alatt). 
.
Lölőről lehetnek vélemények, azonban én mégis örülök annak, hogy végre nemcsak a csehek vásárolnak fel mindent Európában (Tiborcz is csehektől vette meg a Marriott-ot Bpesten), hanem pl. a portugál tengerpart egy részén lehet hallani a szállodákról: "itt mindent Mészáros vásárolt fel". 
Ettől függetlenül a milliárdosaink is hátul kullognak Közép-Európában, a csehekhez képest például sehol se vagyunk...
Angelo szerda, 07:57
Előzmény: #2708  offshort

Pedig te egy vérbeli fideszes propagandista voltál itt régebben.
Ennyire kiábrándultál belőlük?
Angelo szerda, 07:55
Előzmény: #2714  kenyeres2

El kell keserítselek! 
A cikk első mondata már hazugság (eddig olvastam bele)
A TISZA megtartja a rezsicsökkentést. 
Azt a rezsicsökit amit a másik oldalon most is be kell szedni a kormánynak, tehát valójában a rezsicsöki egy átverés és semmi több. 
A TISZA felismerte azt, hogy a választók egy része, (téged is beleértve) annyira buta, hogy a rezsicsökit muszáj megtartani még akkor is, ha ez csak egy átverés. 
Úgyhogy ne izgulj, maradni fog a rezsicsöki!
Inkább arra gyúrj rá, hogy miként fogod feldogozni a bebukott választást. 
hekki
hekki szerda, 07:35
Előzmény: #2708  offshort
1700 milliárd lölö vagyon miért lopott? Nincs már az országban? Ha annyit ér, akkor ezek szerint létező és müködik. 
hekki
hekki szerda, 07:33
Előzmény: #2711  krida
Peti??? Nem a gerincnélkülislg látszik rajta, hanem a 8 általános hiánya. :)
Lölöbe több ész szorult:)
krida
krida kedd, 22:31
Jakab Péter, 2023, a Jobbikról: "Azon se lepődnék meg, ha valaki a politikai túlélés érdekében a DK felé venné az irányt!"
.
Jakab Péter, 2026, megérkezett a DK-hoz. 🙂🙂🙂
.
Már csak annyi a kérdésem: hogy kerülnek ilyen gerinces emberek a politikai életbe?! Nézem a hozzászólásokat Jakab Peti facebook posztja alatt: "eddig rád szavaztam, de most csalódtam". Pedig Petin már kezdettől fogva látszik a gerincnélküliség...
Zanza2 kedd, 21:42
offshort
offshort kedd, 20:23
a lopott lovéval mi a helyzet? 
lölö1700mrd, mato650mrd, tibipista300mrd?
mikor fizetik vissza az államkincstárba? 

20 évvel ezelött feri 4 mrd-ján rugozott a fociultra jobboldal! :)) 
4 mrd vs 2600mrd!!  ... hahahha :)) 
krida
krida kedd, 19:43
Egyszerűen nem értem, miért vagyunk mindenben az utolsók?
Például, a munkanélküliséget illetően is: 🙂
https://keptarhely.eu/images/2026/01/27/v01/20260127v01zsybsw.jpeg
R00 kedd, 19:06
A konzultáció alapjául szolgáló, az Indexhez „kiszivárgott” dokumentumot azóta a bíróság első fokon hiteltelenítette. A lap húsz szolgáltatást megrendelő dokumentumot talált, ezek alapján a reklámozásra bruttó 8,29 milliárd forintot költöttek Balásy Gyula cégei, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. A négymilliárd forintos postázási és nyomdai költséggel együtt tehát
a nemzeti konzultáció összesen 12,3 milliárd forintba került.
A hazugságok  konzultációja :-))
kenyeres2
kenyeres2 kedd, 17:07
Előzmény: #2701  buxmester

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek