Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
keeper csütörtök, 19:13
Előzmény: #1383  Bazsi
Mi lesz ingyenes? A reál, 10es könyv? Mert amúgy a SM önmagában ingyenes. :D Csak hogy tisztázzuk, hogy nekik mit jelent az, hogy ingyenes, mert itt már mindentis láttunk. Bár, akkor elvileg holnap kiderül... remélem nem csak egy emojit fognak frissíteni.
tomi21 csütörtök, 16:12
Előzmény: #1391  TElek
Ha ma nem lesz egy ertelmes frisites amibe ajanlati könyv köteslista  keszletparositas es idökorlat beálitasi lehetőseg ez a minimum elvaras ennyi idő utan ha nem lesz vegeztem velük es mindent elviszek minden szamlat es soha többet otp 
TElek csütörtök, 15:40
Előzmény: #1385  tomi21
Ez max arra jó, hogy az üres számlát egyenlőre nem mond fel.
tomi21 csütörtök, 14:02
Előzmény: #1389  Bazsi
Hetfőre is igertek abbol se lett semmi🫣en mar nem hiszek nekik eljatszottak a bizalmat!mit gondolnak meddig jatszhatnak az ügyfelek bizalmaval? 
Bazsi csütörtök, 13:56
Kiváncsi leszek, hogy tényleg lesz-e verzió frissítés. Nálam a jelenlegi 1.208.0+34.
viborg8 csütörtök, 13:48
Kerjuk vissza a regit,megha fizetni is kell erte.Ekkora balfaszokat mint ezek.Addig nem lovom le a regi rendszert amig az uj szar es hasznalhatatlan.Szegyen.3 honapig nezzuk a semmit.Van am logika otp-nel.Addig nem vezetunk be egy uj rendszert amig az szar.Amugy meg egy uj rendszertol normalis esetben tobbet es jobbat varnank el.Kulonben minek lecserelni a jol mukodo regit egy szarabbra.Remelem Orban megtobb lovet vesz el ezektol a seniktol.Nyereseg fele mehet az allamkasszaba.
O1Gci csütörtök, 13:48
Én kedden beszéltem velük újra,3 hét után.
Privátbanki ügyfélként sem sikerült idáig megtudnom (ígérik,de nem hívnak vissza),hogy mennyi a transzferálási díj amennyiben készpénz van a TBSZ számlákon.
Azt már tudom,hogy 0.9% "termékenként" amennyiben be van fektetve,de mivel ez gecisok inkább visszaváltanám plusz nem is biztos,hogy OTP-s befalapokat fogadna az ERSTE -őket néztem ki én is.
A lényeg,hogy semmi változásról/javulásról nincs információjuk továbbra se,nincs dátumuk se rá,tudnak róla,hogy szar és hogy rengeteg a reklamáció,de ők nem tudnak sajnos semmit se tenni,kicsik hozzá.
A poén az,hogy eddig mindkét privátbankár akivel beszéltem NEM AZ OTP-nél tőzsdézik,van több számlájuk is máshol (Erste,revolut,IB,)
Szemét egy banda aki ezt intézte.
Azon már meg se lepődök,hogy mikor mondom,hogy másik bankhoz megyek nem is akarnak tartóztatni.
tomi21 csütörtök, 13:45
Akkor ha ma nem lesz köteslista ajanlati könyv db szammal es készletparositas ez min akkor engem biztos nem tudnak itt tartank! Nem varom  meg a tavszt hogy akkor majd vagy lesz vagy nem ne hitegessenek 
tomi21 csütörtök, 13:42
Ingyenes lesz?😅😅😅😅meg jo hogy nem kernek penzt ezert a szarert! Szerintem annyival hogy ingyenes lesz tavaszig Nem fogjak megallitani az elvandorlast :)az mar edes keves tavaszig  nezzük ezt a szart?😅
mcbull csütörtök, 13:42
Végre,hogy észrevették magukat!
Ezt becsülöm bennük! Nagyra nőttek a szememben!
Viszont az erste számlám éles és az elveim nem engedik,hogy maradjak!
Bazsi csütörtök, 13:37
Sziasztok! Most hívott vissza privatbankos kapcsolattartóm, hogy ma lesz valami frissítés, tavaszig várható a végleges verzió és addig ingyenes lesz, ezzel próbálják megállítani az elvándorlást. 
kbroker csütörtök, 12:41
Előzmény: #1379  Imre2025
A lényeg az adófizetés. A veszteséget szembe lehet állítani a nyereséggel és 3 évig lehet tologatni az SZJA bevallásban. A tőzsdei műveletekről itt olvashatsz ugyis sokan ajánlgatják itt az erste termékét. Itt tudod letölteni:
https://www.erstemarket.hu/static/befrt/download/portfolio_alap_felhasznaloi_kezikonyv.pdf
Én eladtam néhány régi otp részvényt (LOFO párosítás) vettem ugyanennyit még aznap 1 tranzakciós díjjal mert day trade ügylet volt. Így az ideim költségeim és nyereségem fedi egymást és nincs adó.
chuck_norris
chuck_norris csütörtök, 12:33
Az adóoptimalizálás miatt. Kiütöd a nyerődet bár bukó eladással stb.
OTP viszont kurva gáz, én még szerencsére nem fizettem elő, de hogy még semmi nem történt, az több, mint szomorú.
viborg8 csütörtök, 12:29
Mert mas beker aron vette valoszinuleg.Valamelyik lehet bukos.Ha meg napizni akarna akkor meg szinten nem mindegy.Normal esetben 4 fele modon lehet betenni eladasra 1 reszvenyt.Ami jelen esetben csak 1 mukodik.Legkorabban vett,legkesobb vett.,legmagasabb aron vett es legalacsonyabb aron vett reszveny.Szoval nem igazan mindegy melyiket adod el.Lassan jonnek az adooptimalizalo eladasok is.Na az itt jelenleg nem egyszeru megoldani.Szoval kalap szar az egesz rendszer.Otp-re nezve rohadt ego.De azert az alkalmazottaknak jut 15 havi fizetes is.Basszak meg ezt szar rendszeruket.Meg be sem leptem ebbe az uj fosba.Lassan kenytelen leszek.Regi direktbroker jo volt a maga egyszerusegevel.
Imre2025 csütörtök, 12:15
Előzmény: #1359  Yoakedvem
Én nem értek ehhez ennyire, ezért szeretném megkérdezni, hogy miért nem mindegy, melyik részvényt adja el az ember, a régebben megvettet vagy az újat?
Toka
Toka csütörtök, 11:55
Ez single market.
tomi21 csütörtök, 11:52
Előzmény: #1376  Makim
Már az is miliós kartertitest erdemelne aki birja ideggel ezt a szart ha be vagyok lepve nem frissit . es vagy magatol lep ki vagy ki be kell lepni hogy egyaltalan lehessen latni valami adatot . Azon kivül ami meg nincs nem is beszelve! Es legyünk türelemmel de persze az elöfizetest az egyböl levontak nem veletlen hivjak a masik topikba uzsorasnak
Makim csütörtök, 11:38
Előzmény: #1374  tomi21
Én is szombatra kértem időpontot az erszt-nél mivel most munkanap van és délig nyitva vannak remélem adnak egy jó ajánlatot a transzferálásra és akkor itt hagyom ezt a szart felháborító hogy ennyi idő után nem néznek semmit az otp-nél pedig nagyon sok pénzt hagytam ott 15 éve fizettem az otp direct brokers
mcbull csütörtök, 11:21
Azért ez gáz,hogy lassan vége az évnek és hetek óta nem megy ez a moslék!
tomi21 csütörtök, 11:10
Előzmény: #1373  Makim
Nem vagy egyedül akinek nem jo nekem sem ha veletlen be tudok lepni egy szomoru szmajli feljön hogy technikai okok miatt ennyi:) biztos most frissitik hogy legyen jo minden? Ha nem en is vegeztem velük nem sokaig maradok!
Makim csütörtök, 11:05
Előzmény: #1372  Manimeker
Igen én így csináltam de azért fenntartással csináld és óvatosan nekem például most totálisan beszart a single market de már nem sokáig maradok itt az biztos
Manimeker csütörtök, 11:01
Előzmény: #1361  Makim
A rendszer, ezek szerint időrendben adja el a részvényeket? Magyarán a legrégebben vásároltakkal kezd.
Én is eladnék olyat ami jelenleg mínuszos, ha jóváírják, akkor a TBSZ-re utalva ismét megvenném. Szerencsére időrendben a legfrissebben vettek a mínuszosak, egymás mellett. 
Ezek szerint adjam össze addig a részvény számot, amíg meg akarom tartani, felrakom extra magas árra, majd utána, piacira felrakom a maradékot. igaz?
Nem szeretnék kifutni az időből, várva hátha még időben bevezetik a részvénypárosítást.
Fapapucs szerda, 15:12

Singlemarket egy taliska foson kivitelezett tragikomédia.
pl. korábban kb 2000-et fizettem a direktbrókerért... de most tényleg az az OTP ajánlata, hogy 2400 (BÉT) + kb 3800 (Xetra*)? 
azaz 3x-os árért akarják adni... EZT?????! 
úgy, hogy még az alapfunkciók se működnek... és még ígéretet sem mernek adni arra, hogy mikor lesz ott az egész, mint korábban????? miartksfsz?
tud valaki másik normális céget ajánlani?  :D 
(*kb 10 Euró.. szóval ha a Ft megmakkan.. akkor meg lesz 4800/hó???)
mcbull szerda, 11:24
Előzmény: #1369  jofej
Igen, pedig így van! 
jofej szerda, 11:20
Előzmény: #1368  mcbull
Hogyan???  Megkötni meglehet az oldalon, de lemondani nem?  Hihetetlen.
mcbull szerda, 11:11
Előzmény: #1367  jofej
Csak személyesen lehet!
jofej szerda, 11:03
Ma megakartam szüntetni a 2400 Ft-os real előfizetésemet, de az üzenet szerint technikai okokból nem tudják megszüntetni. Aha, bármikor lemondható ugye? Már meg sem lepődök az újabb szemétségen.
bub szerda, 11:00
Előzmény: #1355  Bence
Igen
mcbull kedd, 16:10
Előzmény: #1364  Toten
Régebben a direktbrókert csak a bankban személyesen lehetett megszüntetni, viszont magát a brókert otthon is lehetett aktiválni! A jelenlegi lehetőséget nem tudom,de azon nem fog múlani,hogy vissza adjam ezt gagyi brókert! Az erste szeretettel fogadott!
Toten
Toten kedd, 15:41
Én ma például próbáltam a semmire se való 2400Ft-os előfizetést lemondani, de a rendszer technikai okok miatt nem engedte! Írtam nekik megint levelet sokadszorra. De ez tényleg vicc magyarország legnagyobb bankjától. Főleg mindezt következmények nélkül meg lehet tenni? Vagy egyeltalán még egy hivatalos bocsánatkérő levél se? Semmi? Áh, nagyot csalódtam a sm miatt most bennük. A program alapjaitól el lehet baxva, ha ennyi idő alatt még egy frisítés se tellett tőlük. 
mcbull kedd, 13:05
Előzmény: #1362  Toka
Nagyobbat fog szólni! Ők sem tudják,hogy mit kellene csinálni...az embereik! Jó szakembert megfizetni és dátumot betartani! Csak az otp szerint van minden rendben!
Toka
Toka kedd, 12:40
Ilyet nem engedhet meg az ország legnagyobb bankja...dobbenetes...de egy hir nincs róla...milyen gazdasági lapok ezek...
Makim kedd, 12:31
Úgy lehet okosan megoldani ahogy a kolléga írta a régebbieket beadod magas áron hogy ne teljesüljön a később érkezett amit el szeretnél adni pedig teljesíthető áron és így működni fog a dolog én most jöttem rá körülbelül egy hete és azóta így csinálom jól működik bár 2 röhejes az egész ezer sebből vérzik ez a felület

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek