Ki a turót érdekel, hogy most épp mit hazudozol. Talán nem kéne 10 különböző név alatt írogatni ide egyszerre, akkor talán nem buknál le folyton a hazugságaiddal. Igaz Twistoliver? Na léptem!
:) te szerencsétlen, már többször is írtam neked, hogy nekem _realmadrid volt nickem egy alsóvonallsl előtte. Ezt a nickem te tiltattad ki a teljes fórumból véglegesen. Te jelentettél a Pannergy topikban anno!
Előre persze! :))) Mondtam már keress fel egy pszichiáter szakorvost! Ez már tényleg klinikai eset! A legdurvább amit 4ig-ben csinálsz: az egyik topicban realmadrid néven köpködöd , a másikban meg hully-gully néven ajnározod a céget. Ez Full beteg dolog öcsém! És egy csomóan bekajálják! Más pénzével szórakozol!!!! Na bocs a fórumozoktól az off miatt! De legyen mindenki óvatos az ilyen szélhámosokkal! Fő tanulság: Egy forumon mindenki azt hazudik amit csak akar!
Beégtél mint a Reichstag megint! Hülyitesz itt a fórumon évek óta mindenkit, miközben olyan csóró vagy, hogy egy reál előfizetésed sincs, csak könyörögsz folyton hogy valaki rakjon be egy könyvet. Aztán meg előadod, hogy te vettél 50k appot, most 15k appot de van több százezer opusod is, csak előfizetésre nem telik mi ? Pszichiátert már évek óta ajánlom neked de látom hiába.
Ennyi???? Itt hülyited a népet évek óta és még csak egy kis magyarázatott se adsz te kamugép! Vagy lehet akkor a Twist név alatt is te kamuzol itt csak már azt se tudod hogy a tizenvalahány nickneved közül épp melyiket használod?? :)) Na Realmadrid, Hully-gully, madridista, http://www.hu, pundit, twist, stb! Mondj valamit! Megrugott a bika? Vagy mi van veled kamukirály? :)))
Nahát! Akkor Hully-gully (alias realmadrid) szokás szerint megint hazudott??? Tegnap még azt haluzta, hogy ő áll ott vevőként 797-en 12k-val. Addig jár a korsó a kútra... :)))
Csak az Indotekről jönnek hírek már szinte naponta. Kiemelt beruházássá nyilvánítják a projektjeik nagy részét. Egyenlőre elképzelésem sincs mit akarnak az appal. Sajnos az hogy idén történjen bármi is ,azt már elengedtem. Igazán azt sem tudom itt a szit körüli törvények engedik-e hogy ne történjen semmi akvirálás ,annak ellenére sem hogy az osztalék eredménytartalékba került. Teljesen vakon vagyunk szerintem itt sokan.
Indotek folyamatosan mozgásban. Hüse Pista ott szószátyár, itt nálunk (Igazgatósági tag) lakattal a száján..! Enyhén bosszantó...vajon a Trend FM-es invitálásnál miért nem volt ilyen aktív, mint most..?!
Appeninn topik