Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Tiborcfiam
Tiborcfiam szerda, 16:40
Előzmény: #4918  hully-gully
Ki a turót érdekel, hogy most épp mit hazudozol. Talán nem kéne 10 különböző név alatt írogatni ide egyszerre, akkor talán nem buknál le folyton a hazugságaiddal. Igaz Twistoliver?  Na léptem!
hully-gully
hully-gully szerda, 16:38
Előzmény: #4917  Tiborcfiam
Ott van olvasd vissza tegnap 15 óra után..... 
hully-gully
hully-gully szerda, 16:37
Előzmény: #4917  Tiborcfiam
:) te szerencsétlen, már többször is írtam neked, hogy nekem _realmadrid volt nickem egy alsóvonallsl előtte. Ezt a nickem te tiltattad ki a  teljes fórumból véglegesen. Te jelentettél a Pannergy topikban anno! 
Tiborcfiam
Tiborcfiam szerda, 16:28
Előzmény: #4915  hully-gully
Előre persze! :))) Mondtam már keress fel egy pszichiáter szakorvost! Ez már tényleg klinikai eset!
A legdurvább amit 4ig-ben csinálsz: az egyik topicban realmadrid néven köpködöd , a másikban meg hully-gully néven ajnározod a céget. Ez Full beteg dolog öcsém! És egy csomóan bekajálják! Más pénzével szórakozol!!!!
Na bocs a fórumozoktól az off miatt!
De legyen mindenki óvatos az ilyen szélhámosokkal! Fő tanulság: Egy forumon mindenki azt hazudik amit csak akar!
hully-gully
hully-gully szerda, 16:22
Előzmény: #4914  Tiborcfiam
Mutasd milyen bátor vagy, tegyél be pénzt egy fogadással! 
hully-gully
hully-gully szerda, 16:21
Előzmény: #4914  Tiborcfiam
Nem gyanús neked, hogy előre beírtam tegnap, hogy  797-re jövök 12K darabbal? 
Tiborcfiam
Tiborcfiam szerda, 16:12
Előzmény: #4912  hully-gully
Beégtél mint a Reichstag megint! Hülyitesz itt a fórumon évek óta mindenkit, miközben olyan csóró vagy, hogy egy reál előfizetésed sincs, csak könyörögsz folyton hogy valaki rakjon be egy könyvet. Aztán meg előadod, hogy te vettél 50k appot, most 15k appot de van több százezer opusod is, csak előfizetésre nem telik mi ? Pszichiátert már évek óta ajánlom neked de látom hiába. 
Tiborcfiam
Tiborcfiam szerda, 16:07
Előzmény: #4911  hully-gully
Ennyi???? Itt hülyited a népet évek óta és még csak egy kis magyarázatott se adsz te kamugép! Vagy lehet akkor a Twist név alatt is te kamuzol itt csak már azt se tudod hogy a tizenvalahány nickneved közül épp melyiket használod?? :))  Na Realmadrid, Hully-gully, madridista, http://www.hu, pundit, twist, stb! Mondj valamit! Megrugott a bika? Vagy mi van veled kamukirály? :)))
hully-gully
hully-gully szerda, 16:06
Előzmény: #4909  Tiborcfiam
Tudod bármikor fogadhatunk egy kisebb összegben! :)))) csak ne futamodnál meg mindig a fogadás elől! :)))) 
hully-gully
hully-gully szerda, 16:02
Megvagy keverve mint a rántás, azt sem tudod hol vagy! Jól van leülhetsz, osztályzatod egyes alá! :)))) 
hully-gully
hully-gully szerda, 15:59
:))))) 
Tiborcfiam
Tiborcfiam szerda, 15:55
Előzmény: #4908  twist
Nahát! Akkor Hully-gully (alias realmadrid) szokás szerint megint hazudott??? Tegnap még azt haluzta, hogy ő áll ott vevőként 797-en 12k-val. Addig jár a korsó a kútra... :)))
twist szerda, 15:52
Ma csak szinte én kaptam-vettem a 15K darabot 26 db híján 797 forinton. Na majd csak megtalálják újra ezt is. 
tmike szerda, 15:04
Előzmény: #4905  Boavista
Csak az Indotekről jönnek hírek már szinte naponta. Kiemelt beruházássá nyilvánítják a projektjeik nagy részét. Egyenlőre elképzelésem sincs mit akarnak az appal. Sajnos az hogy idén történjen bármi is ,azt már elengedtem. Igazán azt sem tudom itt a szit körüli törvények engedik-e hogy ne történjen semmi akvirálás ,annak ellenére sem hogy az osztalék eredménytartalékba került. Teljesen vakon vagyunk szerintem itt sokan. 
Boavista szerda, 15:00
Előzmény: #4905  Boavista
Indotek folyamatosan mozgásban. Hüse Pista ott szószátyár, itt nálunk (Igazgatósági tag) lakattal a száján..! Enyhén bosszantó...vajon a Trend FM-es invitálásnál miért nem volt ilyen aktív, mint most..?!
Jocek szerda, 10:34
Előzmény: #4902  hully-gully
Nyugdta adás nalunk alap. :)
hully-gully
hully-gully szerda, 09:53
Előzmény: #4902  hully-gully
Mivan? Megfagyott? 
hully-gully
hully-gully szerda, 08:53
Előzmény: #4901  Jocek
Nyugtával majd a hetet. 
Jocek szerda, 06:56
Előzmény: #4898  Gerike
Vannak jó lehetőségek csak másnak. Ebből is látszik Appeninn mostoha gyerek. Nem foglalkoznak vele. 

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek