nem könnyű feladat ennyi kispapírt kölcsönkérni, de a kollegák grafikonjai alapján az biztos hogy tuti 10-20% nyerő most az esésére játszani szerintem az Akkoban.
A mesterséges intelligencia is sötétben tapogatózik ... Kutatási előrehaladás és hiányosságok Jelentős mennyiségű információt gyűjtöttem az AKKO Nyrt. üzleti tevékenységeiről, pénzügyi teljesítményéről, a legfrissebb hírekről, a részvényárfolyam alakulásáról és a vezetőségi struktúráról. Ezek a területek már jól lefedettek. Azonban még vannak hiányosságok a versenytársak azonosításában, különösen az ingatlanüzemeltetési szektorban, és a nyilvánosan elérhető elemzői jelentések terén. Versenytársak azonosítása A NEO Property Services Zrt. jelentős szereplő a magyar ingatlanüzemeltetési piacon, de konkrét versenytársak neveit még nem azonosítottam. A következő lépésben egy korábbi keresés eredményeit fogom áttekinteni, hogy specifikus cégneveket találjak az ingatlanüzemeltetés és vagyonkezelés területén. Elemzői jelentések keresése Bár találtam pénzügyi arányokat és várható értékeket, átfogó elemzői jelentéseket vagy befektetési ajánlásokat még nem sikerült beszereznem. Ezért célzottabb keresést indítok a nagyobb magyar pénzintézetek vagy befektetési cégek által készített elemzésekre, hogy teljesebb képet kapjak a vállalat piaci megítéléséről. Következő lépések A továbbiakban az ingatlanüzemeltetési versenytársak azonosítására fókuszálok egy korábbi keresés eredményeinek mélyebb elemzésével, valamint célzottan keresek elemzői jelentéseket az AKKO Nyrt.-ről, hogy a kutatásom minden szempontból teljes legyen.
Bocs hogy benézek RV nélkül ... 260 körül azt mondom most ... 241210-én engedtem el a maradékot ... hogy ott még én nem biztos belemernék fektetni az elmúlt 5-10 kereskedési nap alapján ... 5-10 nap múlva újra benézek :-)
jelenleg farkasur orbitális és jocek előrejelzései validabbak. Az árfolyam őket igazolja, nem a felkent minősítők, akik a franc tudja mi alapján fogalmaznak meg célárakat.
Akko Nyrt