Ha gondolod, csináld. Én már hidegrázást kapok az ingatlanoktól. Most utaltam el egy teherautónyi építőanyagra pénzt. Én ahogy tudok menekülök BP belvárosból a kertvárosi zöldbe meg a tengerpartra.
Mindig vannak jó lehetőségek a piacon, főleg, ha az ember nem akar venni semmit, csak figyel és ha van valami kiemelkedően jó lehetőség gyorsan lép. Nekem nem drága lakás kell, hanem abban a szegmensben próbálok keresgélni, amiben ugy gondolom hogy most csökkent a fizetőképes kereslet. A én celpiacom a nem levalasztott belvárosi lakás lehetőleg minél több eredeti elemmel, minél egyedibb karakterrel, top lokacioval. A legjobb az lenne, ha olyan házban tudnék venni ahol mar van lakadunk, több ilyen áll üresen, de évek óta nem történik semmi.
Tudom a filmesek..azért ez nincs minden héten..ahogy gondolod.. nem egy ligában játszunk ha neked belvárosi drága lakás kell akkor vegyed. Ner kiszàlló meg olyanok az nincs. Senki nem.fog tizmilliokat engedni. Most alkudtam 90 körüli lakásokra 2-3M alku alap mozgás tér volt.
Átmehetnék Fatfirebe es és mondhatnám, hogy nem csak az általad ismert világ létezik. Egy hétre adtam ki a lakásom, ha ide leírnam mennyiért, senki nem hinné el, úgyhogy nem teszem. A location manager egy napot szánt rá hogy a birtokában lévő kevés kép alapján megtalalja a lakast. Az egyiken látszott az előttünk lévő park, így megtalalt. Ez kellett nekik, megfizették.
Emlékszem a lakásra. A hirdetési árak alapján nagyon nehéz beloni az árát. Azt tudom megmondani, hogy a leirasa alapján nekem mit érne meg, de én nem az átlag vásárló vagyok, nagyon ritkán van olyan lakás ami az én izlesemnek megfelel. Nem olyan régen viszont volt egy igazi gyöngyszem a Kossuth téren 2 szoba 68 nm, tenyleg szépen felujitva kb 10 eve,16 nm-es terasz Dunára es a Parliamentre panorámás 160-ert hirdettek mar régóta mikor megneztem.140-et ajánlottam érte es másnap elvittek 150-ert, addig érthetetlen módon nem kellett senkinek. Szóval a Molnar utcára néző szépen és nekem tetsző módon felujitott lakásért én maximum 110 milliót adnék, szuper hely csak éppen én nem nagyon tudnék mit kezdeni vele.
Tökéletes az időpont FIRE ingatlant venni a tengerparton a 357es Euróból.. csak megsúgom hogy én 396on vettem.. mondjuk dupláját éri 4 év alatt. Hát ez van. Budapesten semmi ingatlant nem éri meg venni a bikaerős forinttal. Minden drága és az egész város le van rohadva. Az ingatlan kiadás hozama fele a fixmáp-nak. Csak a nyűgnek kell.
Nekünk most lesz kész 2 db új építésű lakás az Örs mellett, a Gyógyszergyári úton. Majd albiztatva lesz. Lepukkant kecók lettek eladva, az áruk új építésűbe átforgatva. Ez nem Fire, de még sem 2 műszak a szalag mellett.
Ja, azért kérdezem, mert a hirdetésekben óriási szórás van. (OK, tök hülye nem vagyok. Pl, ami Gellért hegyre néz, az kb. 2x-es szorzó. Enyém a Molnár utcára)
Tavaly tavaszal vettem egy lakást a Belgrád rakparton, majdnem a Fóvám térnél. (Egyébként, hirdetés alapján el is találtad akkor). Össz: 71 m2, 2 különálló, de egybenyitható 20-20 m2-es szoba, külön fürdő, WC, konyha-étkezői, egy kis tároló, minden helyiségnek ablaka, szobákban klíma, egyedi mérős, fullra felújítva (víz-lefolyók, villany, konyha-fürdő-wc bútorok profi asztalosnál, méretere csináltatva, fából (nem bútorlap), rendelésre hozatott csempék, járólapok, az a régi, polgári parketta, de szépen felújítva, falak lekaparva, újra glettelve, festve, stb. Szép, sőt ikonikus lépcsőház. Természetesen a ház rendezett anyagiak. Mennyit érhet most sacc/kb?
Én a nagyobb értékű 5. keruletieket nézegettem most, az erős euro miatt külföldiek nem vásárolnak, viszont vannak NER-es kiszallók. Hátha találok valami akciosat:)
Ez egyre szebben néz ki már 356 alatt az euró. A településen micsoda biznisz kockaházat is venni 120-140-150 millióért... Lassan itt az idő lelépni és venni egy napos telket vagy apartmant a Kanári-szigeteken....
Valaki nézelődik ingatlanokban fire ügyben? A forinterő és a pesti ingatlamárak miatt eléggé jobb lett a matek, vásárolni vagy épp ingatlant eladni és venni most elég csábító. Valakinek előrehozta a fire terveket mostanra esetleg? :)
nem érdemes vele beszélni, megsütötte a nap. Irígy és frusztrált és még rád haragszik mert be kell neki kamuzni a dolgokat. Fogalmuk nincs arról hogy kell összepakolni egy jó céget ami hitelképes és jövedelmező, pedig leírtam párszor. Azt is leírtam nekik példákkal 20év alatt össze lehet hozni nulláról 1mrdot. Persze nekik ez csak NER-esen lehet. Ha nem megy nem megy. Az élet osztja a lapokat és időnként kiállítja a bizonyítványt.
részeg vagy? nem is voltam Kubában és nem is tervezem. Családdal vagyok Thaiföldön miért mennék éjszakába egyedül? Megboldogult legény koromban voltam annyit amennyit kell. Lehet nálatok ez a divat mifelénk nem.
Arra kíváncsi lennék, mikor spiller Thaiföldön elmegy az éjszakába és a felesége nem kérdez semmit, mit szólna hozzá, ha felesége meg Afrikában menne egy kört.
Aki nemzetközi porondon is helytálló céget épít és ezt jogszerűen tette/teszi az nem szokott szinte minden vagyonáról lemondani, hanem ebben az esetben nemzetközi szinten helytáll. Ergo vagy nem jogszerűek voltak a szerződések vagy nemzetközi szinten fabatkát sem érnek ezen cégek vagyonelemeik nélkül. Megbocsátást remélni 3000 cégtől/alvállalkozótól és azok alkalmazottaitól, akik közvetlenül érintettek voltak...
F.I.R.E. életmód (általánosságban)