Valaki nézelődik ingatlanokban fire ügyben? A forinterő és a pesti ingatlamárak miatt eléggé jobb lett a matek, vásárolni vagy épp ingatlant eladni és venni most elég csábító. Valakinek előrehozta a fire terveket mostanra esetleg? :)
nem érdemes vele beszélni, megsütötte a nap. Irígy és frusztrált és még rád haragszik mert be kell neki kamuzni a dolgokat. Fogalmuk nincs arról hogy kell összepakolni egy jó céget ami hitelképes és jövedelmező, pedig leírtam párszor. Azt is leírtam nekik példákkal 20év alatt össze lehet hozni nulláról 1mrdot. Persze nekik ez csak NER-esen lehet. Ha nem megy nem megy. Az élet osztja a lapokat és időnként kiállítja a bizonyítványt.
részeg vagy? nem is voltam Kubában és nem is tervezem. Családdal vagyok Thaiföldön miért mennék éjszakába egyedül? Megboldogult legény koromban voltam annyit amennyit kell. Lehet nálatok ez a divat mifelénk nem.
Arra kíváncsi lennék, mikor spiller Thaiföldön elmegy az éjszakába és a felesége nem kérdez semmit, mit szólna hozzá, ha felesége meg Afrikában menne egy kört.
Aki nemzetközi porondon is helytálló céget épít és ezt jogszerűen tette/teszi az nem szokott szinte minden vagyonáról lemondani, hanem ebben az esetben nemzetközi szinten helytáll. Ergo vagy nem jogszerűek voltak a szerződések vagy nemzetközi szinten fabatkát sem érnek ezen cégek vagyonelemeik nélkül. Megbocsátást remélni 3000 cégtől/alvállalkozótól és azok alkalmazottaitól, akik közvetlenül érintettek voltak...
"Egy kérdésre azt felelte, nem tudja, hogy a Fidesz választási győzelme esetén is meglépte volna a nagy felajánlást." Ezt ő maga elhiszi? Kérek én is ebből a cuccokból, mert úgy néz ki eléggé megcsavarja az embert.
nem akarom, inkabb vegyél a gyerekeidnek fagyit. Miközben azért viselnek el téged hátha kapnak lakást, nyaralast, munkat apucitól, ahogy te is kaptál anno. 😂
Majd egyszer kifizetek neked egy nyaralást oda, hogy lásd is mit jelent a F.I.R.E mert akkor nem csak itt a fórumon olvashatsz róla. Na jó vergődét neked...Tőzsde guru :DDDDD
igen igen, az összes lenti hozzászólasod ezt bizonygatja. Ámbár én kereskedőként másfél milliárd árbevételt termelek akkor én vagyok a menőbb. Te kis 1 millard arbevételűs.
a kérdésre válaszolj :), senkit nem érdekel hogy apud cégét átvéve mikor voltál utoljára alkalmazott, a kérdés azt hogy alkalmazottként mikor kerestél annyit mint én?
F.I.R.E. életmód (általánosságban)