Nocsak,itt milyen kis kulturalt vagy. Aztan mashol meg megy a parade a sokadik nickkel,merthat ugye teged mar parszor bannoltak szemelyeskedesert. 😆 Joparszor,a pontossag kedveert. Ibiza,zajec,nudli...csak az ismertebb nickjeid.
Omlik beloled az epe, nem egy sikeres ember benyomasat kelted. Szemelyeskedsz kotekedsz. Ramegy az egészséged. Utolag irogatsz be pont tereje alja pozikat.. Eleg gagyi. De te tudod
Nincs szó ilyenről,csak ha már hazudik,gondoltam leírom a másik oldalt is. De látom,itt is megy a "mit dolgozol" kérdéskör,ruszki topicban is nagyon érdekelte..volna...de nyugodtan konzerválódhatnak az ibiza-zajecz-nudli-spiller alakváltó csoportjában,pont elférnek.
"Volt egy srác a másik topikban fsociety ő pikkelhetett rám szerintem, de normálisan érdeklődöen, beszélgettünk az IQ tesztrol, én meg mondtam neki a Raven tesztektekrol, és a matrixokrol egy két érdekes dolgot, és képzeld kilogikazta hogy Mensa tag vagyok és gúnyosan megkoszonte, az infót rohohogve . Na már ennyiből is, osszerakott, dolgokat. " _______ mivel nem kicsit vagy nárcisztikus személyiség, és imádod,ha saját magad fényében fürödhetsz,elmondtad te magadtól is az infót,nem kellett logikázni.Szeretsz kicsit hantázni,az látszik. A pikkelés jogos, mivel korábban a ruszki ork topicban nekiálltál neolipsizni,meg perrel fenyegettél..csak hogy a teljes igazság idekerüljön...persze,amikor mondtam, hogy megadom az ügyvédem számát,érdekes módon kevésbé lett nagy a mellény...na,hát igy megy ez "ezt is jólmegmondtamelőre" Lacika.
nyilván a saját életképességhez segítés fontosabb, meg nem is biztos fiatalon azonnal helyhez kötő ingatlan kell, először találja ki hol és mit akar csinálni. Aztán kalkulálni ingatlanba fektetés megéri e. (nyilván alakulhat másként és lehet egy döntés eredménye más mint a várt, ilyen ez a befektetés dolog)
úgy fogom nevelni majd a gyerekeket ha nagyobbak lesznek hogy nem rakok alájuk ingatlant. Én is kaphattam volna de nem kellett. Ha minden szakad örökölnek a nagyszüleiktől kecót Budapesten.., én nem vagyok rákényszerítve már az élettől arra hogy belepistuljak az ingatlan világba....
Sok sikert az élethethez, de tudd nagyon nehéz lesz amikor pofára esel! Van egy régi vicc, igaz átköltöve, halálos ágyán: Fiam elárulok egy titkot: munkával is lehet pénzt keresni. . Üdv
fogalmatlan vagyok az említett kereskedelemben, de amúgy ez szerintem nem rossz alap, nem tudom milyen terveid vannak a jövőre, fire ésvagy gyerekeknek, jó élet és meló... Nagyon nem könnyű kalkuláció, többgyerekes barátomnak szoktam mondani ráborít mindegyik gyerekére egy jobb bp-s ingalant, oktatásuk, meg ugye saját tarcsi, saját ingatlan, nyaraló, és úgy eltapsoltam a nevében egy laza milliárdot hogy semmi feltünő nem történt ha valaki nem lát bele :D Összehozni meg azért, khmmm :) másik oldalról meg párszáz azért el is tud tartani és azt gondolják te vagy a krőzus ha nem dolgozol. Ingatlan topicban meg írtam, átlagkeresetű kollegák se élnek látványosan másként mint aki félreteszi, csak háttér nincs. Sajna nincs receptkönyv az életre. Mondjuk azt beleírnám hogy válás ellenjavalt, ahogy említetted is vmikor. De lehet a házasság is :D
tudod evi brutto 40 misi, meg 200 milla felrerakott online pénz, állampapír bef alapok, otp stb. és gangos 130 millas lakásomban ( felújított)" kucorkodom"... :)szegény ORKi a külvárosi kis befektetései miatt irigykedik rám...
relatív ez a csóróság, van idös nyugdíjas exkollegám, szentistván körút, elköpnek az ablakból a dunáig, akkora lakás hogy ketten meg se találják egymást benne ha az egyik nem akarja (furi elosztás, valamikor felosztották több családnak, kivásárolgatták a többieket) aztán nem hiszem gazdagnak érzi magát, sőt panaszkodik. Felújítás tervbe se.Talán épp harmadik emelet. Ez most akkor csóróság vagy nem? Hajlok rá hogy mivel az ingatlan maga nem eladó, a jövedelmi szint az. Aztán meg elég topliga a vagyon ha jól megnézzük. Kinek mi. Én jobb szeretem ha a nagyobb része termel, de ez egyénfüggő.
attól hogy gangos ház 3. emelet, miből gondolod hogy az csóróság? A VI. kerben már egy nagyobb lakás többet ér mint a teljes vagyonod ORKi ;)itt egy olcsóbb: https://ingatlan.com/34892849
F.I.R.E. életmód (általánosságban)