Szerintem tévedés. Spórolásból még senki nem gazdagodott meg. Én azt vallom a természetes igényed szerint kell élned és ezen felül kell keresned és azt fekteted be és élvezed a hozamát. Kell a jutalom, hogy ne fásulj be. Anno sokat dolgoztam de jártam az éjszakát, szerettem a hangulatát és sok sok kaland... Egyik évben 60napot dolgoztam egyben éreztem vagy elszakadok vagy elpusztulok ha nem pihenek. Mondom nekem, régi vágyam Thaiföld csapjunk bele.. utazási iroda.. van 9 és 13éjszakás cucc alig drágább a 13éjszakás mert másnap éjfél előtt indulás.. huhh ez sikerült..de nem mert útlevelem nem volt +6hónapig érvényes.. mondom nőnek mi legyen mondta szembe van belügynek az útlevél sürgősségi ügyelete..hátha de még soha senkinek nem... kifizetem mondtam ő mondja de nem tudja visszaadni a pénzt ha nem.. ok.. elmentem mutatom a csajszinak a papírt.. aranyos volt mondta este 7re menjek vissza..sikerült...december 20 körül.. ..ködös ónosesős idő -2-3fok.. repülőn pezsgő.bealudtam..sztyuvi betakart.. BKK leszálláskor ébresztettek fel... nem sokkal később a 6. emeleti japánkert medencéjében röfögtem 32fok napfény... és ott voltak a sztyuvik a vízben. Milyenek az emberek: Volt egy fiatal pár nászutasok. A csaj nagyon barátkozott kérdezte mennyibe került az utam és mennyi időre jöttem, mondtam 248.000 (tán akkor sok pénz volt) mondja nekik 340.000et fizettek a szülei, januárban kifizették és 9nap. És többet nem szóltak hozzám :)
F.I.R.E. életmód (általánosságban)