Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
zyxxel 2025. 11. 15. 06:55
Előzmény: #2409  Spiller
aranypiac.hu
Capi
Capi 2025. 11. 15. 06:45
Előzmény: #2413  Spiller
Tapasztaltom, hogy ha az alkalmazottra bízod akkor szétlopnak, hazudnak, csalnak......én ezt nem választanám.
Spiller 2025. 11. 14. 19:57
Előzmény: #2417  tihamer
nekem ezek hatásvadász erőltetett ügyek.  Lehet van ilyen de értelmes ember belenyom egy pénzt egy időt és végtelen energiát ha nem jön eredmény akkor változtat vagy lezárja. És ez sem egy vagy bejön vagy nem ügylet. Csinálsz egy működési modellt  átszámolod 2000x, így úgy amúgy... éjjeleken át izzadtan forgolódsz majd belevágsz. Ha jönnek a számok megnyugszol. A tök egyszerű dolgok működnek. A természetes igényeket vagy a nagyon speciális szegmensben lehet keresni.  A kínaiakkal a multikkal nem tudsz versenyezni. A nagy hozzáadott értékű dolgok vagy a szolgáltatások fizetnek.  A speciális tudást is megfizetik ha igény van rá. Ha jó minőséget adsz értelmes áron akkor megveszik. Éttermek falatozók mindig tele vannak ha egyforma a minőség. Egyszerű, kapsz blokkot számlát az étteremben vagy a neked tetsző témában vitézkedő cégtől  megnézed a céget és rákeresel. Ott látszik árbevétel nyereség minden. Már is tanultál.  
tihamer
tihamer 2025. 11. 14. 18:01
Előzmény: #2416  Spiller
Spiller 2025. 11. 14. 14:33
Előzmény: #2412  slash
nem tudtam MO on van ilyen 1 eves alkotoi. Az 1 honap nem annyira alkotoi.   Egy ev alatt irhatsz egy konyvet beutazhatod a vilagot vagy kiprobalhatsz egy eletmodot.és irtam en is nem palya azz eppen megelek fire. Ok ertem a logikajat nem arra szulettunk dolgozzunk egyunk igyunk csekket fizessunk, de a fire kezdocsomag is az csak a munka kimarad de allandoak a korlatok. A korlatokat nem viselem viszont vannak onkent vallalt kotelezettsegeim. A tarsadelmi szokasokat kotelezettsegeket tiszteletben tartom.
Spiller 2025. 11. 14. 14:24
Előzmény: #2414  Spiller
Azt hittem elveszett amit irtam
Spiller 2025. 11. 14. 14:23
Előzmény: #2413  Spiller
Az a jo. En is heti 2 napot dolgozom ha akarok. De nem kotelezo bejárni otthonról vagy kulfoldrol is megy. Evi 3x 1 honap szabit adok magamnak. Ha tobbet dolgozom akkor oka van es nagyon megeri. 65-70 kozott vagy eladom a ceget a javakat megtartom berbeadom vagy cakk pakk eladom es kezelem a tűpenzt vagy alkalmazottakra  bizom es felezunk a hasznon. Egeszsegtol is fugg. Talan ha ugy alakul 4honap MO 4 hónap foldkozi tenger es kornyeke 4 honap azsia.  
Spiller 2025. 11. 14. 14:13
Előzmény: #2411  Capi
Igen ez a jobb. Heti 2 napot dolgozom ha akarok. Akár otthonrol vagy kulfoldrol is megtehetem. Amugy nem szeretnek nem dolgozni de talan lesz ilyen.65-70ev felett valahol. Akkor vagy eladom a ceget a javakat megtartom berbeadom vagy eladok mindent es kezelem s tűpenzt vagy alkalmazottakra bizom felezunk a nyeresegen. Most evi 3x 1 hónap szabadsagot adok magamnak. A terv az 3 foldreszen 4-4honap lebecolas.
slash
slash 2025. 11. 14. 14:04
Előzmény: #2410  Spiller
Az én melómban is van fél év egy év szünet ha kéred de nem fizetik. Csak a baj hogy én nem nézem a boltban mi mennyi mert azért dolgozom hogy ne nézzem. Nyomor fire meg spur fire nekem nem pálya. 
Capi
Capi 2025. 11. 14. 12:06
Előzmény: #2410  Spiller
A volt cégemnél 5 évente volt 1 hónap alkotói szabadság. Természetesen az évi szabadság keret megmaradt. 
Mióta F.I.R.E van nálam azóta inkább az a helyzet, hogy ha van kedvem dolgozom, ha nincs akkor nem dolgozom. De inkább nem. :)
Spiller 2025. 11. 14. 09:08
Ha mar fire. Eszembe a jutott, nalunk nincs a jogban de sok nyugati orszagban van lehetoseg 1ev  alkotoi szabadságra jellemzoen 7 evente jar. Van ahol fizetik is van ahol fizetetlen.  Ha ilyen lehetoseg van ebben jelentosen ujra építheted atgondolhatod a tovabbiakat. Ujratermelheted az alkotó energiakat alkalmazottkent. Erdekes, azt mondjak 7 evente cserelodnek le teljesen  az ember sejtjei. Ha ilyen lenne kevesebben vagynanak korai nyugdijra. Mar irtam de ude tartozik az nem mindegy hogy szereted e vagy nem a munkadat. Ha csak a penzert csinalod  az savanyu sanyaru sors. 
Spiller 2025. 11. 14. 08:54
Előzmény: #2395  Freeshark
Az auto ha kihozod a teleprol mar -10%ban vagy..  Fizikai ranyban levegosebben gondolkodj. Ausztriavan Svájcban. A muanyagban levo dragakovekben aranyak ban nem bizom. Lehet gagyi hamis minoseg van es csak mint igerveny mukodik. Igen magas a spred. Én nemzetkozi  arany  penzermeket vennék fel 1 uncias ermeket.
bronz 2025. 11. 13. 20:27
Előzmény: #2405  Spiller
Nincs dossziém, de ha tudnád használni a keresőt, akkor látnád, hogy melyik nickednek a zajec és a a Nudli közül (hiába törölted mindkettőt a végleges kitiltás után). Jó keresést te lángelme! :) 
bronz 2025. 11. 13. 20:22
Előzmény: #2406  Spiller
Látom, a gerinced nem nőtt vissza.
Olvasd vissza, mit is írtál egy 1 éve, amikor piszok gusztustalan módon próbáltad magad mosdatni más baja mögé bújva és még azok után te kezdesz itt most pattogni?!  Ember! Nézz már a tükörbe!
Írnék rólad egy jó jellemzőt, hogy mi is vagy, de azért tuti tiltás járna. Aki ismer, az tudja.
További jó NER cici szopkodást, már nem sokáig fogod, használd ki ezt a kis időt.
Spiller 2025. 11. 13. 19:10
Előzmény: #2404  bronz
örülök ha megtaláltad végre a genderedet. gratulálok. 
Amúgy gondolkodhatnál. Élő nickről írsz a nevének a megjelenítésével  mindenféléket és a betegségéről, olyanról aki ide is írogat. Ez elég jellemtelen dolog szerintem és személyiségi jogokat is sért. Annál is inkább mert sokan ismerik a nick gazdáját és talán ő is szivesen elfelejtené azokat az időket amivel te állandóan takarózol. Nem beszélve arról hetet havat összelapátolsz kicsinyes gyűlölködésedben
Azt gondolom ezért akár kitiltás is járhat.  
De ennyit rólad. Általában nem olvaslak mert hát bolond lyukból... 
Spiller 2025. 11. 13. 19:01
Előzmény: #2404  bronz
Ezt kinek is írták? Pörgesd vissza a dossziémat :)
bronz 2025. 11. 13. 16:17
Előzmény: #2402  Spiller
Ja és ha már itt jelentgetéssel jössz (mindenki ellened fordult, mi, kis mártír?), ezt neked írta a PF modi, valószínűleg nem alaptalanul.
"Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-09-10 12:15-ig (20 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés. Jelentgeted fel a fórumozókat tizedannyiért, amit te minden nap leosztasz. Ha nem sikerül barátságosabban, végleg kitiltunk."
bronz 2025. 11. 13. 15:57
Előzmény: #2402  Spiller
Köszönjük a mesedélutánt. Megint tele van hazugságokkal a sztorid, ahogy szoktad, ezen már meg sem lepődöm. 
A múltad nem ismerőket megetetheted minden szutyokkal, de mi tudjuk, hogy mi történt.
Ja, és nem nő vagyok továbbra sem. :)
Jó vergődést Ibiza Nudli zajec Spiller, lassan szükséged lesz egy új nickre.
Spiller 2025. 11. 13. 14:57
Előzmény: #2401  Freeshark
Leírom egyszer és utoljára megfigyelő stílusában hiszen láttam olvastam tudom a részleteket. 
1. Volt egy korábban nagyhírű fórum. SY. Egy jó fej srác volt a tulaja és vezetője H én magam is találkoztam vele többször is, rendszeresek voltak a találkozók a tagok között. Sokan fejben elképzeltek idealizáltak embereket és terveket szövögettek aztán akiket visszautasítottak azok bosszúálló frusztrált emberek lettek. B is egy ilyen. 
2. Sajnos beteg lett H, kemo meg minden féle. Amikor beteg az ember akkor kisebb dolga is nagyobb annál minthogy szaros fórumok legyenek a középpontban a fókusza az embernek megváltozik és a szereknek is vannak mellékhatásai, (sokaknál kényszeres viselkedések vannak agresszívabb idegesebb az ember kisebb a tolerancia) a családban láttam párszor. Amúgy később el is adta a fórumot vagy kiszállt vagy valami hasonló. 
3.  Az ilyen B félék frusztráltak irigyek és próbálnak mindenfélét arra, hogy a náluk értelmesebbeket, sikeresebbeket  kitiltassák a fórumokról, nem tanulni fejlődni jobbnak lenni akarnak hanem eltűntetni. Olyan mintha egy boxoló aki a 10. a ranglistában megöletné az elötte levő kilencet úgy lenne bajnok. Ezek ilyenek.  Itt ezen a fórumon is ezt csinálják. Ha 6an 8an feljelentgetnek valakit akkor a modi azt gondolja ez a helyes. Tudhatod kb ki az a 6-8 nick.   
4. szóval az említett fórumon is erre törekedtek a B félék és sikert arattak H nál.  Nálam és még jópár embernél is alap dolog "amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten"  Ha alja módon betámadnak akkor hasonló stílusban reagálok még ha nem is ez a komfortzónám. Z nél is ez volt.  Én a magam részéről azt gondolom a fentiek együttes hatása volt a kitiltás de H elmondta nem mert nála a gyógyuláshoz szükséges kezelés nem volt befolyással hanem Z hozzászólásai alja viselkedése volt a kitiltás  oka.  Ebben maradtunk. Én továbbra is azt mondom mindenkit megterhel mentálisan egy ekkora trauma és  tudom volt pár dolog de soha nem fogom kiadni.
5. persze azt mondták Z azt mondta megbolondult H és ezért tiltotta ki és annak a betegsége mögé bújik..stb stb... amúgy az egész egy f@szság és szóra sem érdemes ezek a régi komcsi módszert használják a gyanukeltés a kútmérgezés a karaktergyilkosság  ótvarában hemperegnek. B egy nő vagy csak a lelke nő már nem is tudom. De ez lettt belőle. 

Freeshark 2025. 11. 13. 11:34
Előzmény: #2400  bronz
Milyen égésről beszélsz, mi nem jött be?

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek