Nekem ez úgy sikerült ha csak simán kattintok bal oldalt a ikonon ... ha az ikon melletti nyíllal kinyitom az eszköztárat és úgy választom ki Fib Retracement -t akkor jó szokott lenni ... vagy kattints rá a Fib-re megjelenik fent egy menü, ott fogaskerék - Levels, Prices https://ibb.co/S7xscK2z
Az idén már volt nyaralás, a következőre is megvan a lóvé 😃 Biztos nem ebből szándékoztam menni. Csak bosszant (gondolom nem vagyok egyedül ebben) hogy milyen aljas a vezetőség. Legalább pofáznának valamit, hogy befektetik a ki nem fizetett osztalékot, de ehelyett sunyin kussolnak , gondolván ez legyen a részvényesek problémája, mint anno jó pár éve opusnál! HÖ-HÖ-HÖ (ha valakinek még ismerős) De te lehet síelni sem fogsz menni ebből ,hanem örülsz ha a téli fűtési rezsit ki fogod tudni fizetni, úgy beragadsz a spórolt pénzedből 😃👍
Igen tudom, láttam már hetekkel ezelőtt panaszkodtál! Még mindig szenvedsz vele? Akkor elmondom most már... 🤣🤣 Állítsd vissza a nagyítást 100%-ra az investing weboldalon! 🙋♂️
Buy The Deep ... ne bosszankodj ... persze ha kell a lové a nyaralásra mert megígérted az asszonynak az gond ... de mi ráérünk majd síelni menni ... az árfolyamnyereségből :-)
Ez a retek ma is a legtöbbet esett prémium papírok közül 😟 Nem is értem mit keresni valója itt a prémiumban !!?? A "kedves" vezetőség nyomjon már valami pozitív hírt (akár kamut is)különben lassan a 600 is el fog esni, tudják nyár, uborkaszezon!! Nem szégyellik magukat ilyen aljas, tróger módon megvezetni a magukban bízó részvényeseket??
igen ez a terv! A 4. még nem teljesen biztos, hogy ott lesz, ehhez idő kell, több hónap lehet a korrekció! Az igaz, hogy már közel két hónapja tart.. Nem feltétlen kell mélyebbre menni, a korrekciós szint megvan már, de addig is eltarthat, mint a 3. szakasz ideje!
Köszi. Szépen pörög a topik gondoltam benézek, de én fázok ilyen kis részvényektől és nem szoktam velük foglalkozni. Nem olvasgattam, de topikok lélektanát ismerve mindig azt ütik aki valamilyen TA rajzot felrak, gondolom Ffu is kap pár embertől. Nem láttam, hogy Ő milyen rajzot szerkesztett, de én a hetes chart-ra ránézve az alábbit tudom elképzelni, csak ránézésre született úgy hogy nem vagyok poziban és nincs a poziban való elfogultság, viszont megnézve elgondolkodtam a vételen. Szerintem 4. hullámban vagyunk és ezután jön az 5., ami szinte legjobban lekereskedhető a TA szerint. Biztos nem olyan, mint Ffu rajza, de meg lennék lepve, ha nem valami hasonlót feltételez. https://invst.ly/1ao08q
De alapvetően nagyon hasznos eszköz, csak az emberek 80-90%-ka nem tudja megfelelően használni! De aki nem tudja, hogyan kell céget értékelni, vagy technikai elemzést csinálni beszélgessen vele, ilyenekre roppant jó :) Csak befektetési döntést nem fog helyettetek meghozni, illetve ne hozzatok egy AI modell alapján. Mellesleg anno igértem egy elemzést. Megpróbálkoztam egy machine learning modell építésével 10 éves appeninn adathalmazon. Egy neurális háló halapú LSTM modellt akartam építeni 10 évnyi adatra, és egy rövidtávú trendet prediktálni, sajnos befuccsolt a terv elég értékelhetetlen lett a végeredmény, így sajnos nem teszem közzé. Elég csekély mennyiségű adat áll rendelkezésre egy neurális modell tanításához, illetve elég új számomra még a terület. Szóval sajnos nem fog támpontot biztosítani számotokra. De Farkasfu technikai elemzéseit, illetve Static fundás elemzéseit kombinálva jól fel lehet mérni a cég helyzetét. :)
még a telefonon is ki tudod számolni! :)) 650 volt az alja 776 a felpattanás teteje, ez 126pont! ezt szorzod 0,618-al és az eredmény 77.86, (77.9) amit levonsz a 776-s csúcsból! Máris megkapod a szintet a charton! Ez egy bonyolultabb számítás volt, de remélem egyszerű azért? :)) Sávosan nézd, mondjuk + - 5 pont, mert elég rövid a táv és közel vannak a szintek! Valóságban lefelé lehet több is egy kicsit. Ezt kell most figyelni óráson. A többi majd kiderül!
Jobban jársz, ha inkább egzakt dolgokat kérdezel tőle, pl. hogyan kell értékelni egy céget, milyen mutatószámokat érdemes vizsgálni, a REIT/SZIT szegmensben, mik az általánosak mondjuk D/E terén stb stb... És ezek alapján saját magad megcsinálod az elemzést egy excel segítségével. Ez még mindig egy statisztikai modell, ami az emberek által leírt dolgokból prediktálja a legvalószínübb válasz lehetőségeket. Összeollózza a választ a neten talált tudásanyag, cikkek alapján. Appeninn esetében nincs túl sok jelenleg releváns cikk/elemzés a neten, amiből értékelhető választ tudna neked összeollózni ilyen kérdésekre...
Appeninn Holding Nyrt.