Szerintem ne tartsd magadban, nyugodtan írjál nekik. Viszont a vezetőségnek címezve, mert különben elakad Kíránál, aki kedves, aranyos, de ezekre a kérdésekre nem tőle várjuk ugye a választ..!
Az a 70%-os szabály van egyedül, hogy az ingatlanok aránya a mérlegfőösszegen belül nem lehet ez alatt. Ez mondjuk real-time, tehát nem az év végét kell nézni, ha év közben alá megy, akkor jelentenie kell ezt a NAV-nak. Ahogy korábban írtam, ezt az egész kérdést borzasztó egyszerűen kezelhetné a jogalkotó: olyan arányban veheti igénybe az adókedvezményeket, amilyen arányban kifizeti az elvárt osztalékot. Reméljük egyszer az akarat is meglesz rá, mert az államkassza üres.
Ha van ötleted, akkor én szívesen besegítek, bármi legyen az, véleményem szerint is érezniük kell, hogy itt vannak kisbefektetők is. Ha nem basztatjuk őket, akkor tudomást sem vesznek rólunk. Azt például meg lehet tenni, hogy kisbefektetőként számon kérjük a vezetésen, hogy miért nem nyilatkoznak a médiában a hosszú távú terveikről. Ezt például egy levélben meg lehet tőlük kérdezni, ha abban a levélben valamilyen módon igazolom, hogy részvényes vagyok. A lényeg az, hogy folyamatosan basztatni kéne őket.:)
A türelem rózsát terem:-) Köszi amúgy! Nyugi, rajta vagyunk Jose Doktorral, megteszünk minden tőlünk telhetőt. Lásd az alább írt példát, hogy kapjanak lehetőséget nyilvánosan is felszólalni..!
Appeninn Holding Nyrt.